Τρίτη 25 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκτός έδρας τον ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ και πλέον δεν εξαρτάται από αυτόν το αν θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος στην βαθμολογία. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω και ευχόμαστε την επόμενη φορά η τύχη να είναι με το μέρος των ομάδων της Εύβοιας.
Ο ΑΟΝΑ κέρδισε στην έδρα του τον ΦΩΚΙΚΟ και ανέβηκε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και όλα δείχνουν πως με λίγη προσοχή οι δύο ομάδες της.... Εύβοιας θα τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

- Νίκη και για την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ επί του ΟΦΗ και πλέον οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ξεκινάνε έναν μαραθώνιο αγώνων ξεκινώντας από την Κρήτη με αντίπαλο τον ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στις 26/05/2021. Στην συνέχεια στις 30/05/2021 θα πάρουν ξεκούραστα 3 βαθμούς αφού η Σπάρτη δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Στις 02/06/2021 θα υποδεχθούν τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, στις 06/06/2021 θα πάνε Κρήτη να αντιμετωπίσουν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και στις 09/06/2021 τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

- Κατά την άποψή μας τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις τον έχουν οι ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ μπορούν, αλλά δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.