Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Για μία φορά ακόμη θα πρέπει να γράψουμε πως τα μυαλά μας δεν πρέπει να πάρουν αέρα, ούτε σε θέματα πολιτικής, ούτε σε θέματα αυτοδιοίκησης, ούτε σε θέματα αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.
Σεμνά και ταπεινά, για να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν φουσκώνουμε με το παραμικρό, κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουμε και... θα κλαίμε πάλι την μοίρα μας.

- Λοιπόν θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, πως ο καθένας έχει ευθύνες για τα χρόνια που κυβερνά και όχι για μια ζωή. Με δήμαρχο την Βάκα, Περιφερειάρχη τον Σπανό και κυβέρνηση ΝΔ, όχι μόνο δεν θα έχουμε διόδια στο δρόμο Σχηματάρι - Χαλκίδα, αλλά δεν θα χρειασθεί να πάρουν μέρος σε πόλεμο ο Αναγνωστάκης κι ο Παγώνης οι οποίοι είχαν αρχίσει ήδη την επαναστατική γυμναστική!!!!

- Τώρα το γύρισαν όλοι το παραμύθι. Δεν θέλουν απλά να μην μπούνε τα διόδια, αλλά να εξαφανισθούν κι από την σύμβαση!! Και γιατί κύριε Αναγνωστάκη δεν το έκανε αυτό η δική σας κυβέρνηση; Λοιπόν είναι αλήθεια πως Σπανός και Βάκα έχουν λύσεις, έχουν προσβάσεις και η κυβέρνηση τους δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό.

- Ο άλλος του ΚΙΝΑΛ τι είπε; Δεν θα ανεχθούμε είπε ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Σιγά κύριε... Σε ποια δημοκρατία αποφασίζει το 5%; Ποιος είσαι και λες δεν θα ανεχθούμε; Τι θα κάνεις δηλαδή; Θα πάρεις τα όπλα; Θα κόψεις το νερό από τα πράσα να το βάλεις στα κρεμμύδια;;; Υπάρχουν όμορφες λεξούλες για να κάνεις αντιπολίτευση και όχι να μας λες πως δεν θα ανεχθείς. Πρώτα να κοιτάξεις να σε ανεχθεί ο λαός, γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι που πήρατε ένα κόμμα του 45% και το πήγατε στο 5%

- Είναι κακό να μας πει κάποιος, το όνομα του μεγαλύτερου προμηθευτή του Δήμου Χαλκιδέων;; Δεν κατηγορούμε κανέναν και απλά θέλουμε να μάθουμε κι εμε΄ς πως γίνονται οι δουλειές, γιατί ζηλεύουμε πως κάποια γατάκια, νομίζουν πως κάνουν καθημερνά φροντιστήρια και μας ταϊζουν σανό.