Τρίτη 25 Μαΐου 2021

...φαπούλες

 - Δεν θ΄ αλλάξουμε την άποψή μας, για τον τρόπο με τον οποίο κάνουν αντιπολίτευση ο κ. Παγώνης στο Δήμο Χαλκιδέων και ο κ. Αναγνωστάκης στην Περιφέρεια. Και οι δύο δεν θέλουν με τίποτα ν΄ ακούνε για την δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, αλλά κάποιος θα πρέπει να τους θυμίσει κάτι από το παρελθόν, τότε που ζητούσαν και οι δύο το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Χαλκιδέων. Και οι δύο έχουν αλεργία..... στο γαλάζιο και απορούμε πως πάνε και στην θάλασσα!!!! Μάλλον έχουν αλεργία μόνο ως προς το γαλάζιο στην πολιτική.

- Φαίνεται πάντως πως και ο κ. Παγώνης και ο κ. Αναγνωστάκης, μάλλον ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στην αυτοδιοίκηση και στην πολιτική και τα πολιτικά κόμματα ψάχνουν για νέα πρόσωπα. Το Καλοκαίρι του 2022 θα παρθούν αποφάσεις και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

- Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και όχι μόνο, σε δρόμους στο Λευκαντί και στον κάμπο του Βασιλικού. Αλήθεια μήπως μπορεί να μας πει ο κ. Παγώνης, ένα έργο που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε ο ίδιος στο Λευκαντί στα 5 χρόνια της θητείας του;;;