Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

....μικρά, μικρά

 - Είδες τι έκανες; Τελικά τίποτα δεν ήταν όπως το είχες σκεφτεί, αν και το πλήρωσες ακριβά. Καλέ μας άνθρωπε το πάθημα θα πρέπει να  σου έγινε μάθημα και την επόμενη φορά να είσαι προσεκτικός. Για να ξέρεις, δεν φτάνει μόνο η τεχνολογία που φυσικά έχει μεγάλη εξέλιξη. Πρέπει και να γνωρίζεις το αντικείμενο, αλλά και να μην το πας ...στην ξεπάτα.

- Εμείς από τεχνολογία δεν ξέρουμε, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό που λέει ο λαός, "να ευλογήσουμε τα γένια μας". Μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε τους πρωταγωνιστές, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κουρασθείς, πρέπει να μελετήσεις, πρέπει να ενημερωθείς.

- Δεν μας ενδιαφέρει αγαπητέ αναγνώστη, το πως επιλέγει ο καθένας να φτάσει στον προορισμό του. Άλλος επιλέγει αυτοκίνητο, άλλος μηχανή, άλλος τρένο, άλλος αεροπλάνο και άλλος άλογο. Όταν είναι να πας σε νησί οι επιλογές είναι δύο. Αεροπλάνο ή πλοίο. Θα μπορούσες φυσικά να πας και με ελικόπτερο ή με το σκάφος σου.... Αν έχεις καλή παρέα, με ότι να πας, θα περάσεις καλά.