Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

...η άποψή μας

 - Όταν σ΄ ενοχλεί η αλήθεια, δεν σου φταίνε οι άλλοι, αλλά εσύ που την κρύβεις, γιατί απλά δεν την αντέχεις.  Κυρίες και κύριοι του στίβου, ας μη γελιόμαστε. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τα λόγια. Όταν με το καλό θα τελειώσουν και οι πανελλήνιοι αγώνες θα ζητήσουμε από όλους να μιλήσουμε καθαρά και χωρίς υπεκφυγές. Να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας και.... όχι την γλώσσα της ωραιοποίησης των πραγμάτων.

- Την συζήτηση αυτή θα θέλαμε να την κάνουμε και με τον Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ τον κ. Ντίνο Μπουλούκο, ο οποίος ας μη γελιόμαστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον στίβο και είναι η ψυχή της κάθε διοργάνωσης στην Περιφέρεια Στερεάς.

- Είναι καλό να ζητάμε τα καλύτερα για το Στάδιο Χαλκίδας σε σχέση με τον στίβο, αλλά δεν είναι δυνατόν να ζητάς να είναι όλα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και να μην έχεις αθλητές. όχι στην Ευρώπη ή στα Βαλκάνια, αλλά ούτε στους πανελλήνιους ανδρών γυναικών και φυσικά ούτε κουβέντα να μην κάνεις για μετάλλια.

- Καλός ο αθλητισμός, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλύτερος ο μαζικός αθλητισμός μέσα από τον Δήμο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι δημότες και τελικά να πληρώνουν για μαγαζάκια. Μετά τους αγώνες, το θέμα θ΄ ανοίξει κι ας ενοχλεί πολλούς.