Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Μία αγωνιστική ακόμη και τελειώνει αυτό το πρωτάθλημα, να το κάνει ο Θεός, της Γ΄ Εθνικής. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα υποδεχθεί τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και φυσικά θα κυνηγήσει την νίκη και τους 3 βαθμούς με την ελπίδα να έχει ένα στραβοπάτημα το ΣΤΕΦΑΝΟΝΙΚΕΙΟ . Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε τον πρώτο λόγο, μέχρι την ήττα.... από τον ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα παίξει εκτός έδρας με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν κερδίσει. Για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ήταν μια ακόμη χρονιά που θα μείνει εκτός στόχου και μακάρι οι διοικούντες να μην κάνουν τα ίδια λάθη την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, τουλάχιστον στο θέμα προπονητή.

- Στην ζώνη του υποβιβασμού αρκετές ομάδες οι οποίες θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης για ν΄ αποφύγουν το μοιραίο.  Θησέας Αγριάς, Φωκικός, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Αταλάντη, Αλμυρός, Οπούντιος Μαρτίνου. Ο ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ έχει ήδη υποβιβασθεί και ψάχνουμε άλλες δύο ομάδες που θα τον ακολουθήσουν.

- Ο ΘΗΣΕΑΣ θα υποδεχθεί τον ΑΛΜΥΡΟ, ο ΦΩΚΙΚΟΣ έχει το ρεπό του,  η ΔΗΜΗΤΡΑ θα υποδεχθεί τον ΑΟΝΑ, η ΑΤΑΛΑΝΤΗ θα υποδεχθεί το ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ.