Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

....σφηνάκια

 - Πάλι τα ίδια θα γράφουμε; Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε καλά παιδιά, γιατί μπορεί να μην θέλουμε να πάμε, εκεί που πάνε τα καλά παιδιά. Εμείς θέλουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να γράφουμε την άποψή μας και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά.
Έχουμε αποδείξει πως δεν θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από κανέναν και για ....τίποτα.

- Όποιος μας έχει πειράξει προσωπικά, δεν θέλουμε ούτε συγνώμη να μας πει, ούτε τίποτα. Τα ξεχνάμε όλα, αρκεί να δείξει πως κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Αυτό κάνουμε κι εμείς όταν κάποιον τον έχουμε αδικήσει.

- Εκεί που δεν κάνουμε πίσω, είναι στις περιπτώσεις που κάποιος θεσμικά αδικεί κάποιον και χρησιμοποιεί την θέση του για να κάνει παιχνίδι, να εκδικηθεί ή ακόμη και για να μην χάσει την θέση του.

- Ρωτάνε πολύ, γιατί αντιμετωπίζουμε όπως αντιμετωπίζουμε τον πρώην δήμαρχο κ. Χρήστο Παγώνη. Κανένα ψέμα δεν γράψαμε για τον κ. Παγώνη, αν και ο ίδιος χρησιμοποιώντας την θέση του, θέλησε να εκδικηθεί την οικογενειά μας, όταν ήταν δήμαρχος και το έκανε. Αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ και θα είμαστε πάντα απέναντί του, αλλά γράφοντας αλήθειες.

- Ρωτάνε και για την στάση μας, απέναντι στον κ. Γιάννη Ρέτσα της ΕΠΣ Εύβοιας. Κανένα προσωπικό θέμα δεν μας έφερε απέναντί του. Κανένα θέμα δεν έχουμε επί προσωπικού και ανήκουμε στους λίγους που πίστευαν σ΄ αυτόν. Μας ενόχλησε η στάση του απέναντι στο θέμα Παπακωνσταντίνου. Μας ενόχλησε η αχαριστία. Ο κ. Ρέτσας δεν διαφωνούσε σε τίποτα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ εμείς σε πολλά και αυτό το ξέρει και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Ρέτσας και ο κ. Πισχινας και γενικότερα οι 9 από τους 11 του ΔΣ της ΕΠΣΕ. ο κ. Ρέτσας δεν βρήκε ακόμη και σήμερα την δύναμη, να πει μια λέξη για τα λάθη του στο θέμα Παπακωνσταντίνου.

- Εμείς διαφωνούμε με αυτούς που κατηγορούν τον κ. Πίσχινα για την στάση του κ. Ρέτσα. Κύριοι δεν είναι ανήλικος ο κ. Ρέτσας. Ο κ. Πίσχινας έχει την άποψή του και την δική του πρακτική και φιλοσοφία. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κ. Ρέτσας είναι άβουλος ή στρατιωτάκι. Εμείς θα περιμένουμε, έστω και για χρόνια, να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν δεν το κάνει, δικό του πρόβλημα και θα κριθεί.