Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Κάνεις κακό στους αθλητές

 
Υπάρχει θέμα με τους κριτές στο στίβο. Είναι λίγοι και κάποιοι ίσως να μην υπήρξαν και ποτέ αθλητές. Οι περισσότεροι είναι ευγενέστατοι και συμβουλεύουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα και σε γα.....ύν την ψυχολογία.
Αν δεν έχουν υπομονή κι αν δεν θέλουν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά, ας κάνουν κάτι άλλο, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πιέζουν έναν αθλητή ή μια αθλήτρια να κάνει για παράδειγμα 3 προσπάθειες μέσα σε 3 λεπτά, επειδή αυτός θέλει να ....τελειώσει και να πάει στο επόμενο άθλημα.
Είναι παράδειγμα προς αποφυγή ο κύριος και απευθυνόμαστε στον Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ κ. Μπουλούκο, αλλά και στον πρόεδρο των κριτών οι οποίοι είναι ευγενέστατοι και βοηθούν τα παιδιά, όπως και οι περισσότεροι κριτές και τους καλούμε να μιλήσουν στον κύριο και να του πούνε πως κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να έχει τον χρόνο του, από προσπάθεια σε προσπάθεια. 
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, γιατί πιστεύουμε πως δεν θα ξανασυμβούν όσα συνέβησαν στο Στάδιο της Χαλκίδας στους αγώνες Κ16.
Κανείς δεν θα το διαψεύσει, αφού τ΄ αυτιά μας ακούνε καλά.