Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά ο πρώην βουλευτής, πρώην υπουργός και πολιτευτής κ. Κώστας Μαρκόπουλος, έχει αναλάβει να βγάλει ανίκανους τους βουλευτές της Εύβοιας, την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, την Περιφέρεια και τους δήμους. Περισσότερο οργανώνει την επίθεσή του κατά του Φάνη Σπανού, γιατί μάλλον βλέπει προς την Περιφέρεια, αφού δύσκολο είναι να ξαναμπεί στην βουλή. Ο κ. Μαρκόπουλος, ο Αναγνωστάκης και η Μπατζελή έχουν αναλάβει να πείσουν τους πολίτες, ώστε να γυρίσουν την πλάτη, στην Περιφερειακή αρχή ....και τον Φάνη Σπανό. Δεν θα τα καταφέρουν, όπως δεν τα κατάφεραν και το 2019 και κατέληξαν τριτοτέταρτοι..

- Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη συμπληρώνει 2 χρόνια και όλοι πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτά τα δύο χρόνια είχαμε την πανδημία και οι πολίτες γνωρίζουν πως αν δεν ήταν αυτή η κυβέρνηση, οι μπαχαλάκηδες θα διέλυαν την χώρα.

- Τα επόμενα δύο χρόνια αυτή η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε μείωση της φορολογίας, στο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και στην ανάπτυξη με νέες επενδύσεις και στήριξη προς την δημιουργία νέων μικρών επιχειρήσεων από ανθρώπους που έχουν περάσει στην ανεργία. Να δοθούν κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση.

- Στην Χαλκίδα είχαμε την Κυριακή αγώνες στίβου Κ16 και όλα πήγαν καλά και από πλευράς οργάνωσης και από πλευράς επιδόσεων των αθλητών. Το Σάββατο 29 Μαϊου 2021, θα έχουμε τους αγώνες στίβου Κ18 και ευχόμαστε πάλι όλα να πάνε καλά.

- Το θέμα των διοδίων στο δρόμο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ - ΧΑΛΚΙΔΑ, τελικά δημιουργεί προβλήματα στην μνήμη πολιτικών και αυτοδιοικητικών. Ο κ. Αναγνωστάκης και οι ΣΥΡΙΖΑίοι ξεχνούν πως κυβέρνησαν την χώρα και πως δεν τροποποίησαν την σύμβαση για να φύγουν από την μέση τα διόδια αυτά. Κύριε Αναγνωστάκη, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν κάνατε τα περίπου 5 χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση και τώρα ρίχνετε ευθύνες σε άλλους. Να ξέρετε πως η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους δημάρχους της Εύβοιας, θα καταργήσουν τα διόδια.