Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πείτε μας τρελούς, αλλά εμείς θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, ν΄ αλλάξει την απόφασή της η κυρία Κεραμέως και να μην ταλαιπωρηθούν τα μικρά παιδιά μέσα σε αίθουσες, με μάσκες, χωρίς κλιματισμό και την θερμοκρασία πάνω από τους 30 βαθμούς.
Ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας ο κ. Γρηγόρης Δάσκος γνωρίζει τις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία και θα πρέπει να αντιδράσει στο να μείνουν ανοικτά τα σχολεία μέχρι 25 Ιουνίου. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν αντέδρασε κανείς και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί ....που λένε πως μας ενδιαφέρει το να φύγουν τα παιδιά από το σπίτι;;; Δεν μας ενδιαφέρουν οι συνθήκες μέσα στην αίθουσα;

- Αλήθεια, τελικά δεν θα αντιδράσει η πρωτοβάθμια; Θ' αφήσουμε τα παιδιά μας μέσα σε αίθουσες που δεν παρέχουν καλές συνθήκες; Δεν θέλουμε να σπάσουμε αυγά;

- Εμείς καθημερινά θα προσπαθούμε να πείσουμε την υπουργό, ώστε ν' αλλάξει την απόφαση.

-  Οι δήμαρχοι θα πρέπει να κάνουν κατι. Πρέπει να πείσουν την κυρία Κεραμεως, πως ειναι ακατάλληλες οι συνθήκες και τα παιδιά αλλά και οι δάσκαλοι βάζουν την υγεία τους σε κινδυνο.

- Δεν ξέρουμε ποιος είναι αρμόδιος, αλλά τώρα που είναι νωρίς να γίνει κάτι στην οδό Χρυσανθεμων στο Λευκαντί ώστε να μην παρκάρουν αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές.
Ας τοποθετηθούν πασαλακια ελαστικά από την μία πλευρά, αφού οι οδηγοί δεν δίνουν σημασία στα απαγορευτικά. Ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κ. Σερας, ας φροντίσει ώστε να μην έχουμε κυκλοφοριακό μπαχαλο και καταλήψεις πεζοδρομίων από αυτοκίνητα.