Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως πιστεύουμε στην δήμαρχο Χαλκιδέων, την κυρία Βάκα, στον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή, στον αντιδήμαρχο Ληλαντίου τον κ. Σέρρα και σε όλα τα μέλη αυτής της Δημοτικής Αρχής, αλλά έχουμε την άποψή μας και αυτή εκφράζουμε και δεν υπήρξαμε ποτέ παπαγαλάκια. Ξέρει η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της, πως σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να γράψουμε κάτι που δεν έχει σχέση με την αλήθεια. Φυσικά είναι φανερό πως ουδέποτε ζητήσαμε από την Δημοτική Αρχή να έχουμε κάποιο αποκλειστικό θέμα, ουδέποτε.... ζητήσαμε ενημέρωση για κάτι που ετοιμάζουν και απλά περιμένουμε τις όποιες ανακοινώσεις. Όταν προκύπτει θέμα, δεν ζητάμε την άδειά τους για να το γράψουμε. Αναφερόμαστε στο θέμα και τους καλούμε να δώσουν λύση.

- Πάμε τώρα και στο θέμα του ΔΟΑΠΠΕΧ. Η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη ξέρει πως η πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε, ώστε να λυθούν προβλήματα και να γίνουν έργα. Όταν διαπιστώνουμε πως κάτι τρέχει ή κάτι δεν πάει καλά, ενημερώνουμε ώστε να δοθεί λύση. Μέχρι σήμερα δεν μας έχουν απογοητεύσει και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Δεν είμαστε αντίπαλοι, αλλά ούτε και συνεργάτες. Άλλη η δική μας δουλειά και άλλη της διοίκησης του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά και οι δύο πλευρές πρέπει να αποβλέπουμε στο να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η παροχή υπηρεσιών του ΔΟΑΠΠΕΧ προς τους δημότες.

- Επειδή ακούμε διάφορα, ξεκαθαρίζουμε πως δεν ανήκουμε σε παρέες, ευνοημένους και άλλα τέτοια και ούτε εμφανισθήκαμε δίπλα στην δημοτική αρχή, μετά τις εκλογές. Είμαστε πολλά χρόνια σ΄ αυτή την παράταξη και δεν θ΄ αλλάξουμε, ούτε και θα γίνουμε μισθωτοί και βολεμένοι.