Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Να συγχαρούμε την Σάκαρη και τον Τσιτσιπά για τις επιτυχίες τους στο τένις, γιατί αυτά τα παιδιά και όσα παιδιά προσπαθούν μέσα από τον αθλητισμό και όχι μόνο, κάνουν περήφανους τους Έλληνες και ανεβάζουν ακόμη ψηλότερα την Ελλάδα μας. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι τα πρότυπα όλων των παιδιών κα όχι οι τηλεοπτικές παραγωγές "σκουπίδια" με τις οποίες προσπαθούν να δημιουργήσουν χαρακτήρες οι οποίοι θα καταλήξουν με ψυχοφάρμακα. Έχουμε τεράστιες ευθύνες όλοι γι΄ αυτά που μας πουλάνε και τ΄ αγοράζουμε φτηνά, αλλά στο τέλος ...τα πληρώνουμε ακριβά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε "οικογενειακή δράση", αφού σήμερα από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι η Κερασία μας δίνει εξετάσεις για το  Lower Cambridge και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία. Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά, αφού με την βοήθεια του κυρίου Γιώργου Μπαϊζάνου, ο οποίος την έχει  στο φροντιστήριό του, απέκτησε όλα τα εφόδια για να φτάσει μέχρι εδώ. Να τον ευχαριστήσουμε γιατί είναι καλός καθηγητής αγγλικών και έχει και καλούς συνεργάτες στο φροντιστήριό του και γι΄ αυτό 10 χρόνια τώρα, του εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας. 

- Η Κερασία δεν έχει μόνο τα αγγλικά. Την Κυριακή πάει Κόρινθο, όπου θα πάρει μέρος σε αγώνες στίβου με στόχο να βελτιώσει την επίδοσή της στο άλμα σε ύψος. Ο προπονητής της στον Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας κ. Κώστας Τριανταφύλλου, πιστεύει στην Κερασία και πιστεύει πως ήρθε η ώρα, αν και είναι μόλις 14 χρονών, να περάσει το 1,50μ και βλέπουμε. Κερασία καλή επιτυχία και στις δύο προσπάθειες που έχεις για Σάββατο και Κυριακή.
- Φυσικά δεν ξεχνάμε, πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο πριν τις Πανελλήνιες, στις οποίες θα πάρει μέρος η μεγαλύτερη κόρη μας η Στυλιανή.
 Άγχος, αγωνία και ότι άλλο έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους. 
Να ευχαριστήσουμε όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο, οι οποίοι έδωσαν την γνώση στην Στυλιανή. 
Να ευχαριστήσουμε πολύ και την κυρία Σκαρλά στο φροντιστήριο της οποίας διδάχθηκε με τον καλύτερο τρόπο το μάθημα της Βιολογίας και τον κύριο Παπαφράγκα, στο φροντιστήριο του οποίου διδάχθηκε την Φυσική, την χημεία και τ΄ άλλα μαθήματα.

 Από την Δευτέρα λοιπόν η Στέλλα θα δώσει την δική της μάχη, όπως όλα τα παιδιά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Όπως όλοι καταλάβατε, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οικογενειακή υπόθεση και δεν υπάρχει μυαλό για κάτι άλλο. Επιτρέψτε μας, αυτές τις μέρες να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, όπως όλοι οι γονείς. Για τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο, αφού έτσι κι αλλιώς, όλοι λίγο ως πολύ ξέρουμε πως οι Καλοκαιρινοί μήνες, δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο, για την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό.

- Καλό Σαββατοκύριακο.