Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

....σουτάκια

 - Για να μη γελιόμαστε και για να βλέπουμε την πραγματικότητα, η συμμετοχή και παραμονή σ΄ ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής, το οποίο δεν προσφέρει στις ομάδες τίποτα απολύτως, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί επιτυχία. Επιτυχία είναι να είσαι περαστικός από αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είσαι απλά μια ομάδα της οποίας οι παράγοντες θα πρέπει να την πληρώνουν ως επαγγελματική, ενώ θα είναι.... σ΄ ένα Εθνικό μεν πρωτάθλημα, αλλά τελείως υποβαθμισμένο.

- Ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση. Οι παράγοντες αυτών των ομάδων, όπως έχει πει πολλές φορές ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε με χρήματα στην τσέπη και με σωστές επιλογές προπονητή και ποδοσφαιριστών, να περάσουν σε επαγγελματική κατηγορία για να έχουν και έσοδα. Αυτοί που θέλουν την ομάδα τους ψηλά, ας βάλουν το χέρι στην τσέπη κι ας μην πιστεύουν πως αν δεν ματώσουν οικονομικά, θα πετύχουν τον στόχο.

- Οι εποχές του κάποιος να βρεθεί να πληρώνει και οι άλλοι απλά να εισπράττουν ή να πηγαίνουν για φωτογραφίες πέρασαν και πιστεύουμε πως αυτοί που αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αυτή την φορά να καταλάβουν και να βοηθήσουν, όχι με λόγια, αλλά βάζοντας το χέρι στην τσέπη.

- Κανένας Στούπας, κανένας Βαγιάννης και κανείς συνεργάτης τους δεν θ΄ αντέξει να πληρώνει για πολύ, σε βάρος της οικογένειάς του και της επιχείρησής του.