Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πως να έχεις την υγεία σου όμως, όταν ακούς δηλώσεις του Συμεών Κεδίκογλου τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά και με τις οποίες λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ!!!! Συμεών γιατί καλέ μας άνθρωπε, θέλεις να σε αποκαλούν κωλοτούμπα; Ξέχασες τι έλεγες εσύ για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα; Πότε δηλαδή έλεγες μπούρδες; Γράφει κι ο άλλος πως ο Συμεών λείπει από ....την βουλή!!!! Ότι θέλει λέει ο καθένας. Εδώ λείπουν από την θέση του πρωθυπουργού ο Γιωργάκης και ο Αλέξης, στον Συμεών θα κολλήσουμε;;

- Στο ΣΥΡΙΖΑ πάντως προσπαθούν να ετοιμάσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τους υποψήφιους δημάρχους για την Εύβοια. Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας είπε στην παρέα του. Χάνουμε χρόνο άδικα. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κερδίσουμε την Περιφέρεια, ούτε και τον δήμο Χαλκιδέων. Ας βάλουμε λοιπόν εκεί υποψηφίους που είναι καμένα χαρτιά!!!!

- Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και είμαστε σίγουροι πως αν δεν εκλεγεί, θα προχωρήσει χωρίς το ΚΙΝΑΛ. Εδώ που τα λέμε, η Φώφη "δεν τραβάει". Αντε να δούμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με Ανδρέα αρχηγό.

- Θα υπάρξει λέει συνάντηση Χρήστου Παγώνη και Δημήτρη Αναγνωστάκη. Τι θα συζητήσουν άραγε; Λέτε ν΄ ανέλαβε ο Αναγνωστάκης να πείσει τον Παγώνη ώστε να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ;;;;;

- Ανοίξαμε με Συμεών και με Συμεών θα κλείσουμε. Τι είπε ο άνθρωπος; Χαρακτηρίζει "δεξιά" τα ΜΜΕ που τον έκραξαν!!! Συμεών πραγματικά προσφέρεις γέλιο. Το χειρότερο όλων είναι πως μιλάει για "κύμα στήριξης"!!! Συμεών μάλλον είχαμε τσουνάμι.