Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

....η άποψή μου

 - Επειδή κάποιοι το παρατραβάνε, αφού έχουν ως στόχο να μην υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Βάκα και Μιντζιφίρη, για να έχουν να λένε, εμείς δεν κάνουμε ούτε κωλοτούμπες, ούτε χαϊδεύουμε αυτιά. 
Θα γράφουμε πάντα ελεύθερα την άποψή μας και δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν.
Κάποιοι δεν ήθελαν την Μιντζιφίρη να στηρίζει την δημοτική αρχή και την δήμαρχο κυρία Βάκα, για πολλούς και διάφορους λόγους και ήθελαν να στρέψουν την Ελένη εναντίον της Έλενας. Προσπάθησαν να περάσουν διάφορα μηνύματα, έκαναν διάφορες ενέργειες ώστε να μπει ανάμεσά τους διχόνοια και τα κατάφεραν χρησιμοποιώντας ανθρώπους.
Η δήμαρχος Έλενα Βάκα ήταν αυτή που επέλεξε την κυρία Ελένη Μιντζιφίρη στην θέση της προέδρου της Δευτεροβάθμιας επιτροπής ....παιδείας.
Η Έλενα ήξερε την Ελένη και η Ελένη την Έλενα.
Άποψή μας είναι πως στην αυτοδιοίκηση πείσματα δεν χωράνε και κάθε εκλεγμένος, έχει υποχρέωση να υπηρετεί τους δημότες και μόνο αυτούς.
Τα όποια λάθη, τα όποια προβλήματα και ότι άλλο έγινε στην επιτροπή αυτή, έπρεπε να συζητηθεί, να δοθούν κατευθύνσεις και οδηγίες και να κλείσει το θέμα εκεί.
Δεν ξέρουμε αν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι, πως τώρα είναι αργά.
Αργά στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση δεν είναι ποτέ και ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.
Και η κυρία Βάκα και η κυρία Μιντζιφίρη, θα πρέπει να βάλουν μπροστά την λογική και να τα πούνε από την αρχή. 
Αυτή είναι η δική μας άποψη και την δημοσιοποιούμε, γιατί αυτή η δημοτική αρχή, ξέρει ν΄ αγκαλιάζει ακόμη κι αυτούς που στις εκλογές την πολέμησαν, ρίχνοντας τόνους λάσπης προς την παράταξη και προσωπικά στην κυρία Βάκα.
Όποιο λάθος κι αν έγινε στην Επιτροπή, δεν μπορεί να οδηγήσει στο ανάθεμα για κανέναν.
Γνωρίζουμε όλοι το μίσος της παράταξης Παγώνη και της παράταξης Καθαροσπόρη εναντίον της κυρίας Μιντζιφίρη και πόσο την πολεμούν κάποια παπαγαλάκια 
Έλενα, Ελένη συγνώμη, αλλά πάρτε το αλλιώς.
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αυτή είναι η άποψή μας.
Η κυρία δήμαρχος ξέρει πως την αγαπάμε, ξέρει πως της έχουμε εμπιστοσύνη και θέλουμε να ξανασκεφτεί το θέμα.
Φυσικά θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και η κυρία Μιντζιφίρη για την οποία δεν αλλάζουμε άποψη. Για μας είναι αγωνίστρια, θέλει να προσφέρει και το έχει αποδείξει. Απλά "τα παίρνει εύκολα στο κρανίο" και αυτό δεν οδηγεί σε καλό.