Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, θα γίνει νόμος του κράτους και μπορεί να έχει τα λάθη του, αλλά αυτά θα βρεθούν και φυσικά θα διορθωθούν, αλλά δεν υπάρχει λογική σ΄ αυτό που θέλουν οι εργατοπατέρες και οι οποίοι λένε ν΄ αποσυρθεί το νομοσχέδιο!!!! Ας μπει επιτέλους μια τάξη σ΄ αυτή την χώρα και όποιος εργατοπατέρας θέλει ας επενδύσει τα χρήματά του και να δώσει δουλειές στον κοσμάκη με μεγάλους μισθούς .....με 3 μέρες εργασίας την εβδομάδα και 6ωρο και με πολλές μέρες συνδικαλιστικής άδειας.

- Ας μας πούνε όλοι αυτοί, τι λεφτά δίνουν στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις που έχουν οι ίδιοι. Ας μας πούνε τι πληρώνουν στα κομματικά ΜΜΕ που διαθέτουν κι αν έχουν σημαία τους την μαύρη εργασία με διάφορα κολπάκια κι αν ισχύει το 8ωρο, το 5νθήμερο και όλα αυτά που ζητάνε από άλλους.

- Η αλήθεια πονάει, αλλά όταν τους βλέπουμε και τους ακούμε να λένε πως κάνουν όσα κάνουν για το καλό των εργαζομένων, κάτι παθαίνουμε.

- Η παράταξη του κ. Αναγνωστάκη χέρι χέρι με τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξαν με την παρουσία τους τους εργαζόμενους!!!!!! Στην φωτογραφία, δίπλα δίπλα κι αυτοί οι οποίοι "έφαγαν" ένσημα εργαζόμενης και την τρέχουν στα δικαστήρια!!! Κύριε Αναγνωστάκη, ξέρετε καλά την υπόθεση και σας είχαμε ζητήσει να πάρετε θέση. Μούγκα όμως.