Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

...σουτάκια

 - Μεγάλης σημασίας η ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
" Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Ευβοίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις ομάδες Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ & ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ για την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
      Σ' ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα εξαιτίας της πανδημίας ο Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ & ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ κατάφεραν με πάθος και αγωνιστικότητα, να έχουν μια πολύ καλή παρουσία στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.
   Η Ε.Π.Σ.Ευβοίας , θα βρίσκεται πάντα δίπλα στις ομάδες , προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να συνεχίσουν τη σημαντική πορεία τους στο πρωτάθλημα , χαρίζοντας στο φίλαθλο κοινό όμορφες... αθλητικές στιγμές.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές αθλητικές σας διεκδικήσεις".

- Κύριε Ρέτσα, μιλάτε για πρωτάθλημα, ενώ ήταν μια πραγματική παρωδία. Βγάλατε ανακοίνωση για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ όταν έπρεπε δεν το κάνατε. Δεν το κάνατε όταν ήσασταν στο γήπεδο της Θήβας και εκεί έγιναν τα όσα έγιναν. Δεν κάνατε κάτι πριν οι δύο ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας χάσουν από δύο βαθμούς με την ισοπαλία μεταξύ τους.

- Για φανταστείτε να είχε αυτούς τους δύο βαθμούς ο ΗΡΑΚΛΗΣ;;;; Θα ήταν πρωταθλητής. Για φανταστείτε να τους είχε η ΑΡΤΑΚΗ; Θα πήγαινε με άλλον αέρα στην Ευξεινούπολη και μπορεί να ήταν αυτή πρωταθλήτρια.

- Κύριε Ρέτσα, δεν είναι αλήθεια πως εσείς προσωπικά είσθε δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ τουλάχιστον, γιατί οι πράξεις σας δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Αλήθεια πόσους αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ παρακολουθήσατε μέσα στα Ψαχνά;;;;;;;