Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν έχουμε καμιά διάθεση ν΄ ασχολούμαστε με πρόσωπα τα οποία με τον δικό τους τρόπο, προσπαθούν και παριστάνουν τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη και δεν ξέρουμε ποιον άλλον παράγοντα του ποδοσφαίρου. Δεν θα μπαίνουμε συνεχώς στο να αποδεικνύουμε πως δεν γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και πως δεν θα γίνουν ποτέ πετυχημένοι παράγοντες, όσα χρήματα κι αν διαθέσουν.
Κι άλλη φορά μας έβρισαν και μετά ανακάλεσαν και τους λόγους τους γνωρίζουν οι ίδιοι.  Τότε είχαν μιλήσει για παράσιτα της δημοσιογραφίας. Τώρα μιλούν για άρρωστους στην δημοσιογραφία. Τους ευχόμαστε περαστικά, αφού στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Επειδή δεν έχουμε καμιά διάθεση να γράψουμε κάτι παραπάνω, θα θυμίσουμε τι έλεγε ο κύριος, ένα χρόνο πριν και πως έφτασε με ανακοίνωσή του να τα πάρει πίσω, λέγοντας πως δεν ....εννοούσε εμάς!!!!
Αυτά που είχαμε γράψει τότε, ισχύουν και σήμερα.

Διαβάστε τι γράφαμε την Παρασκευή 6 Μαρτίου του 2020
Καλησπέρα σας κύριε Βέττα
Κύριε Βέττα εμείς ούτε υπονοούμενα αφήνουμε για ανθρώπους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, ούτε υβριστές θα γίνουμε, ούτε συκοφάντες.
Ο αντιπρόεδρος κύριος Σωτηρίου Στέφανος μίλησε για παράσιτα της δημοσιογραφίας στην εκπομπή σας και στην συνέχεια μίλησε για "αγνώστων συμφερόντων άνθρωπο" ο οποίος θέλει το κακό των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ.
Μιλήσαμε με μέλη του ΔΣ, αλλά και συνεργάτες του στην ομάδα. Τηλεφώνησαν οι ίδιοι σ΄ εμάς και όχι εμείς σ΄ αυτούς κι μας είπαν πως ποτέ δεν συζητήθηκε αυτό το θέμα και πως οι ίδιοι δεν συμφωνούν μ΄ αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο. Εμείς το δηλώνουμε δημόσια. Όποιο μέλος της διοίκησης και όποιος άλλος της οικογένειας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, συμφωνεί με αυτές τις χυδαιότητες, ας βγει στην εκπομπή σας την Δευτέρα και να το δηλώσει ή ας προχωρήσει σε μια ανακοίνωση.
Κύριε Βέττα, τα ξέρετε όλα. Εμάς δεν μας τρομάζουν αυτά. Υπερασπιζόμασταν πάντα τους ανθρώπους της ενημέρωσης, ακόμη κι αν ήταν σε κόντρα μαζί μας.
Παράσιτο στην δημοσιογραφία, είναι αυτοί οι οποίοι γράφουν και λένε, έναντι αμοιβής, παράγοντες παράσιτα και παράγοντες που πραγματικά δεν εξυπηρετούν συμφέροντα της ομάδας τους, αλλά ίσως προσωπικά τους συμφέροντα.
Κύριε Βέττα, επειδή από την εκπομπή σας ξεκίνησε ο κύριος Σωτηρίου, ο οποίος ανακάλυψε παράσιτα στην δημοσιογραφία, προτείνω το θέμα να κλείσει την Δευτέρα στην εκπομπή σας.
Εμείς κότες δεν είμαστε και θα πούμε αλήθειες και θα δώσουμε στοιχεία, για ότι πούμε.
Κάντε λοιπόν το δικό σας ρεπορτάζ.
Ζητήστε από τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές, αλλά και από τους κυρίους Μπλέτσα, Μυστριώτη, Αβερκιάδη και Τάγκα να δηλώσουν αν συμφωνούν με τους χαρακτηρισμούς του κυρίου Σωτηρίου ή όχι.
Θα παίξετε αυτό το ρεπορτάζ κι εμείς θα απαντάμε για τον καθένα χωριστά.
Μανώλη, γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρεις πως ούτε φοβόμαστε, ούτε τρομάζουμε.
Περιμένουμε την πρόσκλησή σου, για να μεταφέρουμε στον κόσμο την δική μας αλήθεια και με καλή διάθεση θ΄ ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
Αγαπητέ Μανώλη ακούσαμε πολλές φορές για μπάτζετ πολλών χιλιάδων ευρώ και πως αυτά τα έβαλε μόνο ένας σε ποσοστό πάνω από 80%.
Ιδού λοιπόν η ΡΟΔΟΣ ιδού και το μικρόφωνο του 96,5.