Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

.....φαπούλες

 - Έτοιμος ο παραλιακός στο Λευκαντί και σύντομα θα είναι έτοιμος και ο παράλληλος του παραλιακού δηλαδή η Χρυσανθέμων η οποία θα ασφαλτοστρωθεί τις επόμενες μέρες. Οι κάθετοι δρόμοι δεν θα γίνουν τώρα, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα καταστήματα και στους επισκέπτες. Οι εργασίες σ΄ αυτούς τους.... δρόμους συμφωνήθηκε ν΄ αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

- Πάντως πρέπει η Δημοτική αρχή, η τροχαία και κάθε αρμόδιος, να φροντίσουν ώστε η Χρυσανθέμων από την οποία περνά και το αστικό λεωφορείο να μην έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές και φυσικα όχι αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια.

- Λύσεις υπάρχουν και πρέπει να δοθούν ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κουμφούζιο.  Στην παραλία στο Λευκαντί, δεν πας μόνο για μπάνιο. Ξεκινάς πρωί πρωί για καφεδάκι, έχοντας στα πόδια σου τον Ευβοϊκό και φυσικά χορταίνει το μάτι σου θάλασσα. Απίστευτη θέα και ηρεμία. Συνεχίζεις με τσιπουράκια, πας για φαγητό και το απογευματάκι κατεβάζεις κι ένα παγωτάκι, έτσι για ξεκάρφωμα. Για το βράδυ υπάρχει πρόταση. Πας λίγο παρακάτω και αναλαμβάνει ο αγαπητός Γιάννης Λεμπέσης (
Dodos summer Club) τα ποτά και την μουσική.