Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 - Κάθε αγώνας έχει την σημασία του και πρέπει στο τέλος του κάτι θετικό ν΄ αφήνει. Δεν αναφερόμαστε σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ, αλλά στον αγώνα του κάθε πολίτη, του κάθε φορέα, για το περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής κλπ. Δυστυχώς, τα κινήματα πολιτών πολλά, σύλλογοι και σωματεία πολλά, πολλές οι ανακοινώσεις, οι καταγγελίες κλπ, αλλά τελικά, τρεις κι ο ....κούκος στις κινητοποιήσεις.

- Το Σάββατο 5 Ιουνίου, έγινε μια κινητοποίηση με ποδήλατα και όχι μόνο, αφού ήταν και μέρα περιβάλλοντος. Σύλλογοι οργάνωσαν την εκδήλωση αυτή και κάλεσαν και τους πολίτες να μην αδιαφορήσουν.

- Κάτι όμως δεν πήγε προφανώς καλά και αυτοί που συμμετείχαν ήταν ελάχιστοι και θα ήταν περισσότεροι, αν έστω από κάθε σύλλογο/οργανωτή ήταν εκεί 10 άτομα. Φαίνεται πως αυτό δεν συνέβη και απλά το μήνυμα ήταν απλό. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

- Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν τον πείθουν κι αυτοί που οργανώνουν αυτές τις κινητοποιήσεις, αφού έχει αποδειχθεί πως τρέχουμε κατόπιν εορτής και ανάλογα με ποιο κόμμα κυβερνάει.

- Ευχαρίστως να αναλύσουμε το θέμα περισσότερο, αλλά ας περιμένουμε απαντήσεις στο ΓΙΑΤΙ, από αυτούς που προκαλούν κινητοποιήσεις.