Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

....η άποψή μου

 - Κάποια στιγμή και κατά την διάρκεια μιας θητείας Περιφερειακού Συμβουλίου, θα πρέπει ο κάθε επικεφαλής μιας παράταξης, να μην ξεχνάει την κρίση και την απόφαση των πολιτών και "να μην φορτώνει την ζυγαριά" με πολιτικό βάρος το οποίο δεν έχει.
Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών και μάλιστα και ως αντιπεριφερειάρχης και ως περιφερειάρχης.
Είναι απίστευτη η προσπάθεια που κάνουν ο κ. Αναγνωστάκης και η κυρία Μπατζελή να εμφανισθούν με μεγάλο πολιτικό βάρος, μηδενίζοντας.... το έργο του Φάνη Σπανού.
Αν διαβάσει κανείς τα δελτία τύπου του κυρίου Αναγνωστάκη, θα διαπιστώσει πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει την κρίση και την απόφαση των πολιτών και να υποτιμήσει την προσπάθεια του Φάνη και των συνεργατών του.
Κύριε Αναγνωστάκη και κυρία Μπατζελή, δυστυχώς για σας, ο εκλογικός νόμος έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, για την αυτοδιοίκηση, που ήθελε να κάνει κουμάντο ο τρίτος και ο τέταρτος, δεν εφαρμόσθηκε και δεν θα εφαρμοσθεί, γιατί όλοι φανταζόμαστε το μπάχαλο που θα επικρατούσε.