Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τίποτα δεν μας ενοχλεί και πολύ περισσότερο δεν μας ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων, μόνο και μόνο επειδή δεν τους προσκυνάμε. 
Σε καμία περίπτωση δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά, γιατί διαπιστώνουμε πως από την πολύ κακία και το μίσος που βγάζουν, γερνάνε γρήγορα και φανταστείτε πως θα γίνουν όταν φτάσουν στην δική μας ηλικία.
Όσο για τους παρατρεχάμενους που έχουν κοντά τους, απλά τους λυπούμαστε, γιατί είναι τραγικό να είσαι δίπλα στο "τίποτα", δίπλα σε αχάριστους και.... κακιασμένους.
Ο μπάρμπα Στέλιος τους λέει πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι όλοι τους, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και θα χρειασθεί να τρέξουν πάλι σε καμιά κυρία να τους καλύψει, αφού οι ίδιοι έχουν μεσάνυχτα στο να μπορούν να απαντούν.
Οι αναγνώστες του apopsignomi, δεν είναι ότι κι ότι και δεν είναι κάποιοι φίλοι και γνωστοί και αυτό κάνει πολλούς ν΄ ανησυχούν.
Φανατικοί αναγνώστες είναι αυτοί που δεν μας γουστάρουν, αλλά ξέρουν πως γράφουμε αλήθειες και πως δεν καλύπτουμε κανέναν.
Ο μπάρμπα Στέλιος λοιπόν είναι εδώ και θα είναι, μέχρι να πάρει τον δρόμο για το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τότε θα ζήσουν οι αναγνώστες μας μεγάλες στιγμές, αφού σε μια μάχη το αποτέλεσμα δεν το παίρνει μόνος του ένας στρατηγός, όσο πονηρός κι αν είναι. Θα πρέπει να έχει και καλούς αξιωματικούς και καλούς στρατιώτες.
Στην περίπτωση "του μεγάλου" αυτά δεν υπάρχουν και θα το δείτε.