Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Η αλήθεια

 - Συνεχίζουμε με αλήθειες και καθημερινά κρινόμαστε. 
Η δουλειά μας δεν είναι να βάζουμε την αλήθεια κάτω από το χαλάκι και ούτε παριστάνουμε τους Άγιους και τους εθελοντές.
Αυτοί που τα έλεγαν αυτά, απέδειξαν πως όλα έχουν μια τιμή και πως κανείς δεν κάνει κάτι για να του συγχωρεθούν τα πεθαμένα του.
Επειδή τις τελευταίες μέρες τέθηκε ένα θέμα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βασιλικού να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.
Από τα σχολεία είμαστε όλοι περαστικοί και δεν είναι σωστό να τα χρησιμοποιούμε , για να έχουμε να λέμε στο βιογραφικό μας και για να κάνουμε πολιτική.
Αυτοί που θέλουν να διοικούν Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, χωρίς όμως γονείς μέλη, δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν πουθενά το σχολείο ....και κανείς δεν θα τους δώσει σημασία.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σύλλογος αυτός δεν καταφέρνει κάποια πράγματα και το σχολείο έχει προβλήματα και οι σχέσεις με τους καθηγητές δεν είναι η καλύτερη.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου είναι άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και προσπαθεί, αλλά ακολούθησε την πρακτική του πρώην προέδρου και κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη. 
Δεν προσπάθησε να πείσει τους γονείς, ώστε να είναι μέλη του Συλλόγου και έτσι ο σύλλογος του Γυμνασίου δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί πουθενά, αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει μέλη τουλάχιστον το 1/3 του αριθμού των μαθητών.
Αυτό δεν υπάρχει και δυστυχώς έτσι όπως έγιναν οι εκλογές, εντελώς λάθος, οδηγούν στο να ξεκινήσουν από την αρχή οι διαδικασίες.
Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει και κάτι πολύ σοβαρό.
Δεν είναι δηλαδή τα 3 από τα μέλη που εκλέχθηκαν στο ΔΣ να είναι και μέλη της εξελεγκτικής!!!!!
Αγαπητέ Κώστα, μπορεί να σ΄ ενοχλεί η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.