Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

....σφηνάκια

 - Προσπάθησε να δικαιολογήσει τ΄ αδικαιολόγητα ο κ. Κανάκης χθες στο "ράδιο αρβύλα" και έκανε επίθεση στον Άδωνι ο οποίος του ζήτησε το αυτονόητο.
Αγαπητέ κύριε Κανάκη, είχες δίπλα σου πολλά χρόνια, έναν συνεργάτη και πάντως όχι άνθρωπο και δεν είχες καταλάβει τίποτα; Εσύ δεν είσαι που ζητούσες παραιτήσεις ....άλλων, επειδή κάτι έκανε κάποιος συνεργάτης τους;

- Κύριε Κανάκη, φτάνει το παραμύθι. Τι θα πει, "απομάκρυνα από την εκπομπή τον Στάθη";;;; Δεν τον απομάκρυνες εσύ. Άλλοι τον ξεσκέπασαν και φυσικά δεν θα ερχόταν στην εκπομπή ο ίδιος, αφού ήταν ήδη στα μανταλάκια ο άνανδρος.

- Κύριε Κανάκη, έχετε ευθύνες και αυτό θα σας ακολουθεί. Άνδρας δεν είναι όποιος γεννήθηκε αρσενικού γένους. Αυτό πρέπει να σου το έχουν μάθει. Άνδρας είναι αυτός που σέβεται την γυναίκα, αυτός που εκτιμά την γυναίκα, αυτός που ξέρει πως να υπερασπιστεί μια γυναίκα. Έφτασες στο σημείο να λες στην εκπομπή σου, πως θα έπρεπε κάτι να σας είχε πει η κοπέλα του άνανδρου. Κύριε Κανάκη, δεν πείθεις κανέναν. Ρόμπες γίνατε και έχετε την κατακραυγή του κόσμου.

- Σας κάνουμε και μια πρόταση κύριε Κανάκη. Αν πραγματικά θέλετε να στείλετε εκεί που πρέπει τον φίλο σας τον Στάθη, προχωρήστε τώρα σε μηνύσεις και αγωγές, αφού με την συμπεριφορά του, σας πρόσβαλε, σας μείωσε και φυσικά επαγγελματικά σας έκανε μεγάλη ζημιά. Κάντε το για να δείξετε πως θέλετε την τιμωρία ενός τύπου ο οποίος πάτησε πάνω στην δημοσιότητα σας και κατέστρεψε μία κοπέλα. Θα το κάνετε;;;