Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Πάμε με Ρόγκα

 - Μετά την παραίτηση του κ. Ταυταρίδη από τον πάγκο του ΛΗΛΑ, ο κ. Ρόγκας, κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. 
Ο ΛΗΛΑΣ βρίσκεται σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι ευθύνες ανήκουν σε πολλούς. Πάντως τις λιγότερες ευθύνες έχει ο κ. Ταυταρίδης, ο οποίος όμως τις ανέλαβε και έδωσε την παραίτησή του. Κύριος ο κ. Ταυταρίδης και φυσικά καλός προπονητής.
Τέλος πάντων. Μεγάλο κακό στην ομάδα κάνουν αυτοί που ενώ έχουν προπονητή συζητούν με άλλους προπονητές!!! Μεγάλο κακό στην ομάδα, κάνουν κι αυτοί οι οποίοι δεν ξέρουν ποδόσφαιρο και είναι ελεγχόμενοι από άλλους.
Ο ΛΗΛΆΣ κύριοι έχει την δική του ιστορία και δυστυχώς κάποιοι οι οποίοι πίστευαν πως είχαν την δύναμη να τον πάνε ψηλά, δεν τα κατάφεραν, γιατί ....δεν είχαν δυνατές πλάτες για να σηκώσουν τον ΛΗΛΑ.
Ο εγωϊσμός τους δεν τους επιτρέπει να το παραδεχθούν και αυτό το πληρώνει η ομάδα.
Τέλος πάντων.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως μετά τις γιορτές ο ΛΗΛΑΣ θα έχει μαζέψει τα κομμάτια του και αυτό πλέον είναι στα χέρια του κυρίου Ρόγκα.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν με τ καλημέρα στον ΛΗΛΑ και φυσικά και με νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν τις ευκαιρίες που πρέπει.
Επειδή ακούσαμε διάφορα, για την δική μας στάση απέναντι στο ΛΗΛΑ και στον κ. Ρόγκα, το ξεκαθαρίζουμε.
Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα στηρίξουμε την προσπάθεια του κυρίου Ρόγκα, γιατί απλά ο ΛΗΛΑΣ απέχει λίγα βήματα από τον υποβιβασμό και δεν τιμά την ομάδα, να λένε κάποιοι πως αν πέσει μία ομάδα ή δύο, ο ΛΗΛΑΣ θα σωθεί.
Έχουμε άλλη άποψη. 
Ο ΛΗΛΑΣ θα πρέπει να βρεθεί μεταξύ 7ης και 10ης θέσης και αυτό θα το πετύχει, αν και είναι με μόλις 3 βαθμούς.
Εμείς με τους παράγοντες του ΛΗΛΑ μπορεί να μην έχουμε ούτε καλημέρα, αφού δεν μας αρέσει ο τρόπος και οι πρακτικές που ακολουθούν και οι οποίες έφεραν τον ΛΗΛΑ, εδώ που είναι σήμερα, αλλά θα στηρίξουμε με νύχια και με δόντια την προσπάθεια της ομάδας, τον κύριο Ρόγκα και όσους τον πλαισιώσουν.
Η δική μας άποψη είναι πως αν όλοι τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν και ενισχύσουν την ομάδα, ο ΛΗΛΑΣ θα συγκεντρώσει στο τέλος ίσως και περισσότερους από 30 βαθμούς.
Καλή επιτυχία ΛΗΛΑ, καλή δύναμη κύριε Ρόγκα.