Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Είχαμε την παραίτηση του κ. Τάσου Ταυταρίδη από την θέση του προπονητή στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, πολύ πριν από τον αγώνα με το Αυλωνάρι και η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας. Το μάρμαρο δηλαδή το πλήρωσε ο κ. Ταυταρίδης, ο οποίος αν για κάτι έχει ευθύνη, είναι το γιατί δεν παραιτήθηκε όταν η διοίκηση με τις δικές της επιλογές άφησε την ομάδα χωρίς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και ....στους αγώνες.

- Τι έπρεπε να κάνει ο κύριος Τάσος Ταυταρίδης; Να προπονεί με τηλεδιάσκεψη; Να

κάνει μαγικά για να εμφανίζει μια προπονημένη ομάδα, ενώ στις προπονήσεις συμμετείχαν ελάχιστοι; Ο Τάσος Ταυταρίδης πήγε κύριος στον ΛΗΛΑ και κύριος έφυγε, γιατί ΚΥΡΙΟΣ ήταν πάντα.

- Και τώρα τι κάνουν στον ΛΗΛΑ; Πιστεύουν πως με την αλλαγή προπονητή θ΄ αλλάξει κάτι; Πιστεύουν πως θα γεμίσει το γήπεδο ποδοσφαιριστές και θα αρχίσουν τις προπονήσεις; Πρέπει ν΄ αλλάξουν πολλά στον ΛΗΛΑ και πρέπει ν΄ αλλάξουν τώρα. Στο ΛΗΛΑ δεν πρέπει να κάνουν κουμάντο γονείς ποδοσφαιριστών. Στον ΛΗΛΑ δεν πρέπει να είναι κάποιοι οι οποίοι είδαν φως και μπήκαν. Ο ΛΗΛΑΣ έχει ιστορία και πρέπει να την σεβαστούν ΟΛΟΙ.

- Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να μπει σε σωστές βάσεις και να δημιουργηθεί ένα υγιές σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να είναι η σημαία του Ληλαντίου και αυτό μπορεί να γίνει κάτω από άλλες συνθήκες και όχι κάτω από το σημερινό χάλι.

- Μία φορά ακούστε μας. Δεν είναι δυνατόν να μην μάθατε με τα όσα πάθατε τα τελευταία χρόνια. Αφήστε στην άκρη τον εγωϊσμό, γιατί αυτός σας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Κουράσατε πολύ. Δεν μπορέσατε να κρατήσετε ψηλά την ομάδα. Δοκιμάσατε τα πάντα και έχετε τεράστια ευθύνη.

- Προσπαθείτε να φορτώσετε τα πάντα σ΄ έναν άνθρωπο τον οποίο εσείς επιλέξατε και τον απομακρύνατε γιατί είχε κάποια άλλη άποψη. Δεν έχετε ευθύνη; Δική σας επιλογή δεν ήταν;;;

- Το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής. Το πρόβλημα είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να κάνουν κουμάντο σε μια ποδοσφαιρικό σωματείο, χωρίς να έχουν γνώσεις. Για την κερκίδα κάποιοι είναι καλοί, αλλά όχι για να οργανώσουν ένα σωματείο και μάλιστα τον ΛΗΛΑ.