Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

...φαπούλες

 - Τελικά ο Θεός είναι με την Εύβοια, γιατί αλλιώς πως θα είχαμε αυτή την πολιτική συγκυρία; Η ΝΔ κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Περιφερειάρχης ο Γαλάζιος Φάνης Σπανός και δήμαρχος Χαλκιδέων η Γαλάζια Έλενα Βάκα. Μόνο έτσι θα φτάναμε στην δημοπράτηση της παράκαμψης Χαλκίδας και θα είχαμε μελέτη και θα προχωρούσε το θέμα του νέου οδικού... άξονα προς την Βόρεια Εύβοια!!!

- Μοίρασε πόνο χθες ο Μητσοτάκης και γενικότερα η κυβέρνηση από την Ιστιαία, αφού μίλησε για τα έργα και άφησε στη άκρη τους ελάχιστους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν στο στόμα τους την ίδια καραμέλα, για αποζημιώσεις και άλλα τέτοια. Είναι αστείο να λένε κάποιοι πως ο Μητσοτάκης δεν δέχθηκε την κοινωνία!!! Η κοινωνία ήταν μέσα, αφού την εκπροσωπούν οι δήμαρχοι και οι φορείς της περιοχής.  Μίλησαν όλοι και είπανε αυτά; που ήθελαν να πούνε, ώστε ο τόπος τους να έχει ένα καλύτερο αύριο.

- Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως παρά την μεγάλη προπαγάνδα που έκαναν τις προηγούμενες μέρες και παρά την κινητοποίηση αριστερών και Συριζαίων απ΄ όλη την Εύβοια, ελάχιστοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην πλατεία της Ιστιαίας και έβριζαν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

- Κυρίες και κύριοι τα ψέματα τελείωσαν. Αυτοί που έλεγαν πως δεν θα δούμε ποτέ την παράκαμψη της Χαλκίδας, ας πάνε τώρα να βγάλουν φωτογραφίες την ημέρα της δημοπράτησης. Τους προτείνουμε να κάνουν Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό τους τα τεύχη δημοπράτησης του έργου και να ζητήσουν μια συγνώμη από τον Θανάση Ζεμπίλη, γιατί τον κατηγορούσαν, όταν με δελτίο τύπου ανακοίνωση πως το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας θα δημοπρατηθεί.