Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Τα κρούσματα και στην Εύβοια αυξήθηκαν, αφού χθες ξεπέρασαν τα 100. Προσοχή και πάλι προσοχή. Ο κορονοϊός είναι εδώ και πρέπει να μην λέμε όχι στην μάσκα και φυσικά να μην είμαστε αρνητές των εμβολίων. Κάνουμε τα εμβόλια, αφού είναι το μόνο όπλο μας, απέναντι στην πανδημία. Διαπιστώνουμε πως κάποιοι αρνητές έχουν ξεφύγει και έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν ομάδες εφόδου και να κάνουν και εκπαίδευση στα όπλα. Επικίνδυνοι και για ....την Δημοκρατία μας και αυτό σημαίνει πάρα πολλά.

- Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Βόρεια Εύβοια και συζήτησε για την ανασυγκρότηση της περιοχής. Μίλησε για όλα και αυτά που ακούσαμε, ήταν τουλάχιστον θετικά. Δυστυχώς υπάρχουν και οι λίγοι οι οποίοι απλά θέλουν να κάνουν θόρυβο. Τι δεν τους άρεσε λοιπόν; Ο πρωθυπουργός και όχι μόνο, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τους δημάρχους και τους φορείς και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και συνεχίζουν να λένε διάφορα.

- Είμαστε σίγουροι πως αυτή η κυβέρνηση κάνει έργο και δεν θέλει το μπάχαλο. Οι όποιες επιτροπές και οι υποστηρικτές του μπάχαλου, διαπιστώνουν πως δεν θα βρούνε έδαφος για να κάνουν αντιπολίτευση, αλλά θα δούνε την παράκαμψη της Χαλκίδας και των Ψαχνών να παίρνει σάρκα και οστά και οι μελέτες για την Βόρεια Εύβοια  να έχουν ολοκληρωθεί στο χρόνο που πρέπει.

- Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ήταν στο πάνελ με τον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη, τον υπουργό κύριο Τριαντόπουλο και τον κύριο Μπένο, σε πείσμα όλων αυτών που έλεγαν ψέματα και έφτασαν να πούνε, πως ούτε χαιρετισμό δεν θα του επέτρεπαν να απευθύνει!!!

- Πρωθυπουργός, υπουργοί και Γραμματείς των υπουργείων, απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα, δημάρχων και φορέων και αποδείχθηκε πως και αποζημιώσεις δόθηκαν, αλλά και διευκολύνσεις και οικονομικές ενισχύσεις.

- Ο κ. Κοτζιάς είπε και κάτι που δεν το είχε επισημάνει κανείς μέχρι σήμερα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας, που πήγε στην Βόρεια Εύβοια!!!! Ο κ. Τσίπρας είχε πάει εκεί όταν ήταν πρωθυπουργός;;;