Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Δεν κέρδισε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

 - Ποτέ δεν είναι αργά για κάτι καλύτερο, αλλά τώρα ποια δεν είναι στα χέρια του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού για μία ακόμη φορά έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ μέσα στο ΔΙΣΤΟΜΟ.
Κατά την άποψή μας, το τρένο της ανόδου, έχει χαθεί για τον ΑΟΝΑ και όσο κι αν φαίνεται παράξενο, τώρα η ομάδα θα πρέπει να προσέξει, αφού με ένα ακόμη άσχημο αποτέλεσμα, μπορεί να βρεθεί στην ζώνη υποβιβασμού!!!
Στον ΑΟΝΑ θα πρέπει να καταλάβουν πως έγιναν πολλά λάθη στην επιλογή προπονητών και δεν ....τους βγήκε η επιλογή πάντα διαιτητών εκτός Εύβοιας.
Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση κι ας ξεφύγουν από την αγκαλιά κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι όσα ήταν να προσφέρουν στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, καλά ή άσχημα το έχουν κάνει. Καιρός είναι ο κ. Βαγιάννης να ξεκινήσει από τώρα τις αλλαγές παντού.
Η ομάδα θέλει έναν έμπειρο για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή, έναν προπονητή από την Εύβοια και ποδοσφαιριστές από την Εύβοια, με 2 - 3 προσθήκες που όμως θα κάνουν την διαφορά.
Σίγουρα θέλει έναν Γενικό Αρχηγό, ο οποίος θα μπορέσει να είναι ο συνδετικός κρίκος όλων και φυσικά να μπορεί να επιβληθεί χρησιμοποιώντας γνώση και εμπειρία.
Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν αλλά όλοι διαπιστώνουμε πως στην ΑΡΤΑΚΗ και στην εποχή Βαγιάννη έπεσαν πολλά λεφτά, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα.