Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνάμε τα όριά μας.
Εμείς έχουμε την άποψή μας και μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. Ακούμε και διαβάζουμε τις απόψεις όλων, όταν αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πάντως όχι αυτές που κυκλοφορούν στα καφενεία.
Ο μπάρμπα Στέλιος είναι μπαρουτοκαπνισμένος και δεν έχει ανάγκη να παριστάνει τον καλό.
Γράψαμε δημόσια πως η συμπεριφορά των διοικούντων και συνεργατών τους στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέναντι στον Παναγιώτη Τοκπασίδη ήταν επιεικώς απαράδεκτη και είχε δόση αχαριστίας. Δεν θα μας αλλάξει κανείς.... αυτή την άποψη.
Έχουμε δικαίωμα, όπως και όλοι να έχουμε άποψη και για τον κύριο Λύκο, ο οποίος ήταν επιλογή του κυρίου Παλαιολόγου, με τον οποίο είναι φίλοι.
Να εξηγηθούμε.
Ούτε ο κ. Παλαιολόγος, ούτε ο κ. Λύκος, είχαν κάποια συμμετοχή στην προσπάθεια που έκανε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να ξεμπλέξει από την απαξίωση στην οποία είχε μπει σε όλα τα επίπεδα.
Για να μην κοροϊδευόμαστε, στην προσπάθεια αυτή ήταν μόνο ο κ. Βασίλης Καρλατήρας, με τον κύριο Νικο Πέτρου και ο Παναγιώτης Τοκπασίδης.
Πέρασαν πολλά οι τρεις τους, όταν πήραν την ομάδα από το χεράκι και κατάφεραν να την βγάλουν από τον βούρκο που ήταν και να ρην φέρουν στον αφρό.
Ξαφνικά, εμφανίσθηκαν όπως πάντα, αυτοί οι οποίοι δεν έβαλαν πλάτη στα δύσκολα και απαξίωναν ακόμη και το να συζητήσουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αποφάσισαν πως δεν τους κάνει ο Τοκπασίδης!!!!
Συγνώμη αλλά είναι αστείο, το να διώχνεις αυτόν που μάτωσε και να τον αντικαθιστάς με κάποιον που τον βγάζεις από την ναφθαλίνη, αφού δεν είχε δουλέψει για χρόνια σε ομάδα Α΄ Κατηγορίας.
Δεν υποτιμάμε κανέναν, αλλά δεν θέλουμε να υποτιμά και κανένας την νοημοσύνη μας.
Η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο και με εμφανίσεις τέτοιες δεν πάει πουθενά.
Ποιος είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Δεν μένουμε εμείς στ΄ αποτελέσματα. Ούτε στην ισοπαλία με την ΑΙΔΗΨΟ στο στάδιο, ούτε με την ήττα από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο Αλιβέρι. Ας σηκώσει το χέρι του κάποιος και να πει πως είναι ικανοποιημένος με την μπάλα που παίζει η ομάδα.
Είχαμε γράψει πως ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ θ΄ ανεβάσουν στροφές με τους Ντόβολη και Βαλκάνο αντίστοιχα. Αυτό έγινε. 
Τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όχι μόνο είναι στην 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά είναι και με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη στον αγώνα της Κυριακής στο στάδιο με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, όχι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά για να παραμείνει ζωντανός στον στόχο, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα οδηγήσει την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε.
Δεν ενοχληθήκαμε εμείς περισσότερο από τον κύριο Καρλατήρα, για την απομάκρυνση του Τοκπασίδη. Ο κ. Καρλατήρας πόνεσε περισσότερο.
Η διαφορά είναι πως εμείς το γράφουμε δημόσια, ενώ ο κ. Καρλατήρας το κρατάει μέσα του και αυτό δεν είναι καλό για τον ίδιο.