Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

     - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και Καλές Γιορτές με υγεία.
Με δυσκολία επανερχόμαστε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και πιστεύουμε πως και αυτή την φορά, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.
Συνέβησαν πολλά και διάφορα αυτές τις μέρες και σιγά σιγά θ΄ αναφερθούμε σε όλα. Εσείς πάντως να προσέχετε την υγεία σας, γιατί τώρα που ο Αλέξης διέγραψε τον Κουρουμπλή, αλλά δεν διέγραψε τον Πολάκη, ο οποίος.... έκανε τα ίδια και χειρότερα, διατρέχει κίνδυνο η υγεία σας!!!

- Το χειρότερο όλων συνέβη στο Περιφερειακό Συμβούλιο αφού συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2022 και η παράταξη του κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη όχι μόνο δεν το ψήφισε, αλλά πανηγυρίζει με δελτία τύπου και διαφημίζει το ΟΧΙ στο τεχνικό πρόγραμμα!!!

- Θα δημοσιεύσουμε και πάλι τα έργα που αφορούν την Εύβοια και στα οποία είπε ΟΧΙ ο κ. Αναγνωστάκης, για να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια. Οι δικαιολογίες είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά το ΟΧΙ κύριε Αναγνωστάκη είναι ΟΧΙ και δεν αλλάζει. Δυστυχώς δεν καταθέσατε εσείς ως παράταξη κάποιο άλλο Τεχνικό Πρόγραμμα για να δείξετε πως δεν είσθε γενικώς αρνητής των έργων.

- Κύριε Αναγνωστάκη, αν θέλατε κάτι διαφορετικό, αν θέλατε κάτι καλύτερο, θα έπρεπε να καταθέσετε επίσημα την δική σας πρόταση και να ζητήσετε την ψήφο των Περιφερειακών Συμβούλων. Δεν το κάνατε γιατί θέλετε απλά και ακολουθείτε την πρακτική ΣΥΡΙΖΑ. ΟΧΙ σε όλα για να μην γίνουν έργα.

- Όλες οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων είναι πανέμορφα στολισμένες και παρά τα πολλά προβλήματα με τον κορονοϊό, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη με τους συνεργάτες της, εισπράττουν τα συγχαρητήρια του κόσμου. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν, όπως πάντα, αλλά τι να κάνουμε; Αυτοί είναι κυρίες και κύριοι, οι οποίοι είχαν μπροστά τους το μέλι και βουτούσαν σ΄ αυτό με κουτάλα. Αυτοί ούτε ν΄ ακούνε για ΔΟΑΠΠΕΧ δεν θέλουν, αλλά καλύτερα, γιατί η κυρία Αϊδίνη και οι στενοί της συνεργάτες, απέδειξαν πως μπορούν και χωρίς αυτούς. Έτσι ο ΔΟΑΠΠΕΧ και έργο παράγει και γλύτωσε μισθούς και πάρε δώσε με τους κυρίους και τις κυρίες, που βουτούσαν στο μέλι.