Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Σημαντικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην Α΄ Κατηγορία το Σάββατο υπάρχει ο αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά και το ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και το ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Στην Β΄ Κατηγορία την ίδια μέρα έχει 6 σημαντικούς αγώνες και ξεχωρίζει το ΔΥΣΤΟΣ - ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου, αφού από αυτό θα εξαρτηθεί αν ο ΔΥΣΤΟΣ θα παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού ή όχι. Ο ΝΗΛΕΑΣ έχει... μια διαφορά από τον ΔΥΣΤΟ και έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

- Τελικά ότι κι αν γράψουμε, θα βρεθούν κι αυτοί οι οποίοι θα θυμώσουν και θα μας παρεξηγήσουν επειδή δεν γράφουμε αυτά που θα ήθελαν αυτοί. Λυπούμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας, χωρίς υπεκφυγές και χωρίς μισόλογα.

- Ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι η πρώτη φορά που είναι σε δύσκολη θέση. Εμείς επιμένουμε. Η αλλαγή προπονητή δεν θα οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες μέρες, αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα και πρόσωπα, ώστε ο ΛΗΛΑΣ να βάλει νέες βάσεις.

- Και αυτή την αγωνιστική θα έχουμε αποτελέσματα τα οποία προφανώς κάποιοι να τα θεωρήσουν έκπληξη. Εμείς ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ήρεμα και ο καλύτερος να κερδίσει.