Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλές γιορτές να έχετε. Καλά Χριστούγεννα και να προσέχετε την υγεία σας. Ας φροντίσουμε όλοι να χαμογελάμε και να έχουμε πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά, τα παιδιά όλου του κόσμου. Χριστούγεννα χωρίς χαρούμενα παιδιά, χωρίς όλα τα παιδιά να έχουν το δωράκι τους, χωρίς όλα τα παιδιά να έχουν φαγητό στο πιάτο τους, δεν είναι Χριστούγεννα. Γιορτή αγάπης είναι τα Χριστούγεννα και θα ..πρέπει όλοι να την δίνουμε απλόχερα.

- Σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα βρεθεί στην Βόρεια Εύβοια και κάποιοι θα κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική. Είναι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν δημόσια πως δεν πάνε για δουλειά για να μην χάσουν το επίδομα ανεργίας που παίρνουν!!! Είναι οι γνωστοί κύριοι ενός κόμματος το οποίο θέλει απλά πάντα να είναι ενάντια σε όλους και σε όλα και το οποίο 50 χρόνια τώρα δεν μπορεί να κερδίσει ψηφοφόρους.

- Φυσικά θα είναι εκεί, απέναντι από τον πρωθυπουργό και οι του Αλέξη, ο οποίος κυβέρνησε, ευτυχώς για λίγο και με τους μπαχαλάκηδες, έκανε την Ελλάδα μπάχαλο. Όλοι αυτοί δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα, αλλά απλά πολύ απλά, θέλουν να μηδενίσουν το έργο της κυβέρνησης και την προσπάθεια που κάνει για την Βόρεια Εύβοια.

- Ακούμε να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο. Λένε πως δεν έδωσε χρήματα, δεν αποζημίωσε, δεν στάθηκε δίπλα στους πληγέντες η κυβέρνηση. Λένε ψέματα, γιατί ξέρουν καλά πως η κυβέρνηση ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και ξέρουν καλά πως έριξε πολλά χρήματα.

- Δεν είναι τυχαίο το ότι οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής, συζητούν καθημερινά με την Περιφέρεια και την κυβέρνηση. Μπορεί να θυμώνουν κάποιοι, αλλά το κάνουν γιατί απλά ξέρουν πως αυτή η κυβέρνηση, θα ανασυγκροτήσει την Βόρεια Εύβοια και δεν θα υποκύψει στα θέλω κάποιων οι οποίοι θα συνεχίσουν την επαναστατική τους γυμναστική και θα στήνουν παντού επιτροπές αγώνα, στις οποίες μέλη είναι μόνο οπαδοί ενός κόμματος, από τον Βορρά μέχρι τον νότο!!!!