Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Τέλος και αυτές οι γιορτές και από αύριο τα κεφάλια μέσα, αφού ανοίγουν και τα σχολεία. Εμείς πιστεύαμε πως θα δινόταν τουλάχιστον μια 10ήμερη παράταση στο άνοιγμα των σχολείων. Αυτό δεν έγινε, οπότε θα πρέπει γονείς και παιδιά να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και να μην αδιαφορήσουμε. Ο κύκλος κι αυτής της πανδημίας πάει να κλείσει και θα κλείσει όπως όλα δείχνουν και από το Καλοκαίρι θα...έχουμε και τον κορονοϊό ως μία απλή γρίπη.

- Δυστυχώς και αυτός ο Χειμώνας θα είναι δύσκολος και θα επαναλάβουμε πως είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την κυβέρνηση και όχι τους μπαχαλάκηδες της παρέας του Αλέξη και τους βολεμένους πρώην ΠΑΣΟΚους, οι οποίοι τώρα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν, αφού δεν περίμεναν ποτέ να δει καλύτερες μέρες το ΠΑΣΟΚ το οποίο διέλυσαν μόνο και μόνο για μια καρέκλα στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ.

- Εμείς πιστεύουμε πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον Ανδρουλάκη, δεν θα πρέπει να δεχθεί όλους αυτούς τους γυρολόγους και να προχωρήσει με τα στελέχη που ήταν εκεί και στα δύσκολα. Οι μπαχαλάκηδες θα προσπαθήσουν να "χτυπήσουν" τον Ανδρουλάκη με κάθε μέσον, αφού ξέρουν πως αν δεν τα καταφέρουν θα βρεθούν να είναι τρίτο κόμμα.

- Σήμερα έχουμε συνεδριάσεις όλων των Δημοτικών Συμβουλίων και των Περιφερειακών, για να εκλέξουν τα προεδρεία τους. Ο νομοθέτης έχει φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και περιμένουμε να δούμε, αν υπάρξουν αντάρτες υποψήφιοι.

- Μπορείτε από τις 11:00 να παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις, αφού θα υπάρχει ζωντανά η κάθε συνεδρίαση στο διαδίκτυο. Θα υπάρχει ενδιαφέρον και θα δούμε την στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης σε αυτή την διαδικασία.

- Σήμερα μπορεί να μην έχει αγώνες ποδοσφαίρου, εξ αιτίας της πανδημίας, αλλά έχει συνεδριάσεις Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, οπότε το ίδιο είναι, αφού και στις συνεδριάσεις αυτές, αισθάνεσαι σαν να είσαι σε γήπεδο. Διαιτητές δεν έχουμε στις συνεδριάσεις και έτσι ο κάθε σύμβουλος παριστάνει και τον διαιτητή.

- Καλή Κυριακή.