Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

...πάνε για μια καλή ζαριά σήμερα

 - Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να γράφουμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε.
Μπορεί κάποιες ομάδες να μην παίζουν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί, για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά μετά δεν θα φτάνουν τα μαθηματικά και θα πρέπει ξνα μπούμε στην σφαίρα των θαυμάτων.
- Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ είναι στην τελευταία θέση και σήμερα έχει ν΄ αντιμετωπίσει την ΕΡΕΤΡΙΑ και μάλιστα εκτός έδρας. Δύσκολα τα πράγματα και να σκεφτεί κανείς πως.... ακόμη δεν ξέρουμε αν θα υποβιβαστούν περισσότερες από δύο ομάδες από την Α΄ Κατηγορία. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μόνο αδιάφορη δεν είναι και θα επιδιώξει να πάρει τους 3 βαθμούς.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ είναι στην προτελευταία θέση και πάει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ το οποίο σίγουρα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή και έτσι θα έχουμε ντέρμπι. Πάντως ο ΟΛΥΜΠΟΣ αν χάσει, χάθηκε.  
- Ο ΛΗΛΑΣ παίζει με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ στο γήπεδο Λαμψάκου, αφού αυτό χρησιμοποιούν ως έδρα οι δύο ομάδες. Ο ΛΗΛΑΣ πήρε μια ακόμη ανάσα με την νίκη του επί του ΟΛΥΜΠΟΥ, αλλά δεν εξασφάλισε ακόμη την παραμονή του. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά πρέπει να προσέξει. Ο λαός λέει πως "όποιος πάει για πολλά, χάνει και τα λίγα".