Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όλοι έχουν τον προβληματισμό τους κι ο μπάρμπα Στέλιος τον δικό του, με το θέμα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε πως όταν τελειώσουν με το καλό τα πρωταθλήματα, όλοι θα βρούνε λίγο χρόνο, για να συζητήσουν το αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να κάνει κάποια βήματα μπροστά ή να το αφήσουμε εκεί που είναι σήμερα και να ζήσουμε εμείς καλά και οι άλλοι καλύτερα.
Δεν υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο γενικώς στην Ελλάδα και δυστυχώς και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ακολουθεί την ίδια μοίρα.
Όλα ξεκινούν από τους παράγοντες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, είναι άσχετοι με το.... ποδόσφαιρο επειδή κάποιοι τους έσπρωξαν να μπούνε σ΄ αυτό το πάρτι.
Ό ένας επειδή είχε χρήματα για πέταμα, ο άλλος επειδή ήθελε να προβληθεί και πάει λέγοντας.
Θα μου πείτε τώρα πως αφού και στην ΕΠΣΕ είναι στο ΔΣ άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από την πόρτα, αλλά στριμώχτηκαν εκεί επειδή ήταν γνωστοί του ενός και του άλλου κι επειδή ήταν του χεριού τους.
Ευχόμαστε αυτό να τελειώσει κάποια στιγμή και να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. 
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διοικηθεί η ΕΠΣΕ από 11 ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όχι από ανθρώπους οι οποίοι δεν θα έχουν άποψη και απλά θα λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Τα σωματεία, ας έχουν πρόεδρο όποιον θέλουν, γιατί είναι σωστό αυτός που βάζει τα λεφτά, να είναι πρόεδρος ή ο μεγάλος χορηγός, αλλά στο ΔΣ να υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και αγαπούν το ποδόσφαιρο, άνθρωποι οι οποίοι θα κάνουν σωστή επιλογή προπονητών και θα επιλέγουν τους ποδοσφαιριστές που θέλει ο προπονητής και όχι ότι κυκλοφορεί στην αγορά.
Ο μπάρμπα Στέλιος θέλει να υπάρχουν γυναίκες στις διοικήσεις των ομάδων, με ιδέες και απόψεις, αλλά να μην πετάνε στα σύννεφα και να μην θεωρούν φαντασίωση το ποδόσφαιρο.
Ας μη γελιόμαστε. Σε κάθε περίπτωση ο πρωταθλητής θα είναι ένας. Δεν μπορεί ΟΛΟΙ να βγούνε πρωταθλητές.
Αυτό που συμβαίνει τώρα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας κολλάει μ΄ αυτό που λέει ο λαός. Όταν παλεύουν για την πρωτιά τυφλοί, λογικό είναι να κερδίσει ο μονόφθαλμος.
Βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και 5 ομάδες έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!!
Ρίξτε μια ματιά στην βαθμολογία και θα δείτε πως όλες οι ομάδες της πρώτης τετράδας σε 18 αγώνες έχασαν 12 - 14 βαθμούς!!! 
Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα λένε κάποιοι, αλλά προς τα κάτω λέμε εμείς και όχι προς τα πάνω.
Καλημέρα σας.