Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ελλάδα γερά, αφού η ΠΑΟΚάρα κέρδισε την Γάνδη στην έδρα της και κράτησε την Ελλάδα στην 15 θέση της ειδικής βαθμολογίας. Απουσίες είχε ο ΠΑΟΚ αλλά είχε δίπλα του τους φίλους της ομάδας και αυτοί έδωσαν την μέγιστη βοήθεια στους ποδοσφαιριστές. Σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στην φάση των 8. Όποιος κι αν είναι πάντως, όταν...... ο ΠΑΟΚ μπει στο γήπεδο και παίξει με ψυχή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

- Τι έγινε; Κανένας από την αντιπολίτευση δεν βγήκε να πει κάτι, για τα όσα είπανε Βάκα, Γουρνής και Νέζης σχετικά με τα έργα στο Εμπορικό Κέντρο της Χαλκίδας;;; Δεν είναι αυτά έργα Παγώνη;;;;  Δεν κάνουν έργο για κάποιο εμπορικό κέντρο μεγάλου επενδυτή; Δεν εξυπηρετούν συμφέροντα;;;

- Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και τα έργα αυτής της Δημοτικής Αρχής φαίνονται και έτσι φαίνεται και η διαφορά, με την δημοτική αρχή Παγώνη/Καθαροσπόρη, αλλά και τα λόγια του κ. Καλαθέρη τα οποία φυσικά δεν είχανε καμία βάση.

- Έχουμε την κυβέρνηση και την Περιφέρεια, να προσπαθούν και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την Βόρεια Εύβοια και απέναντί τους έχουμε τους ίδιους και τους ίδιους οι οποίοι ακολουθούν την γραμμή του ΚΚΕ και οι αποίοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

- Είναι τραγικό να λέει ο άλλος πως είχε 200 ρίζες ελιές, τις οποίες εδώ και χρόνια δεν τις είχε δηλώσει πουθενά και να θέλει τώρα αποζημίωση!!! Είναι λογική αυτή; Τόσα χρόνια επίσημα δεν είχες ελιές, αφού τις έκρυβες για γνωστούς λόγους και τώρα ζητάς και τα ρέστα;

- Χαλάρωσε αρκετά ο γιατρός κύριος Μαρκόπουλος ή κάνουμε λάθος; Δεν βλέπουμε να συνεχίζει την επίθεση κατά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας όπως είχε αρχίσει. Ή κατάλαβε πως δεν περνάει αυτή η πρακτική ή κατάλαβε πως γενικώς δεν περπατάει η υποψηφιότητά του για την θέση του Περιφερειάρχη και πάτησε λίγο το φρένο.