Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

...σφηνάκια

 - Γιατί απομακρύνθηκε ο προπονητής του Εθνικού Κεραμιδίου  από την θέση του; Ακούμε διάφορα. Κάποιοι λένε πως επειδή η ομάδα έχασε από την Δήμητρα Ευξεινούπολης και κάποιοι άλλοι επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος έχει προπονητή τον κ. Γκόφα, ο οποίος εκεί που έφτασε η ομάδα, θέλει να κάνει τον γύρο του θριάμβου μέσα στο .....Κεραμίδι!!! Θα πανηγυρίσει λένε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η ομάδα είχε στόχο την άνοδο!!!

- Το τι θα συμβεί πάντως αν ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν κερδίσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ δεν μπορούμε να το περιγράψουμε. Θα τεθεί σε επιφυλακή το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αφού παράγοντες και προπονητές των κατηγοριών των τοπικών πρωταθλημάτων, θα κινδυνεύσουν με εγκεφαλικά, αφού γιατί από μία ομάδα σε θέση υποβιβασμού από την Α΄ Κατηγορία, πήγαμε στις 2 και θα κινδυνεύσουμε να πάμε στις 3 και ο Θεός να βάλει το χέρι του, ώστε να μην φτάσουμε στις 4!!!!!

- Να ευχηθούμε περαστικά στον πρόεδρο, ο οποίος χτυπήθηκε από κορονοϊό, αλλά ήταν πλήρως εμβολιασμένος και την έβγαλε στο τζάκι του σπιτιού του, διαβάζοντας  το βιβλίο άγνωστου συγγραφέα με τίτλο "το τίμημα που πληρώνουν οι καλαμοκαβαλάρηδες"!! Πρόεδρε, μην ξεχάσεις αύριο το ραντεβού με τους φίλους σου στο γνωστό στέκι. Στείλτε και καμιά φωτογραφία......