Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 -  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ για την πρόσκληση να παραβρεθούμε στην εκδήλωση κοπής της πίτας.  Επειδή δεν θέλουμε να γράψουμε δικαιολογίες, θα γράψουμε την αλήθεια. Δεν θα πάμε στην εκδήλωση, γιατί δεν θέλουμε ούτε εμείς να νοιώσουμε άβουλα, αλλά ούτε και να νοιώσουν άβολα κάποιοι άνθρωποι της ομάδας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχόμαστε ειλικρινά στην ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ....βγει στη Ευρώπη, αφού αυτός είναι από την αρχή ο στόχος.

- Ο πρόεδρος της ομάδας ο κύριος Σωτηρίου, είναι αυτός που επένδυσε στην ομάδα για να πάει ψηλότερα και θα είναι άδικο να μην πάρει η ομάδα την πρώτη θέση και μετά τα μπαράζ με τους δύο πρώτους του άλλου ομίλου. Φυσικά θα είναι πολύ μεγάλη αποτυχία, αν οι Κρητικοί επιδιώξουν να έχουν δύο ομάδες της Κρήτης στα μπαράζ και μας πετάξουν έξω. Οι ΑΒΑΝΤΊΔΕΣ δεν πρέπει να χάσουν κανέναν πλέον αγώνα, για να μην αγωνιούν.

- Επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θα γράψουμε πως δεν είμαστε δίπλα στην ομάδα, γιατί απλά δεν θέλουμε να μπαίνουμε στα πόδια κανενός και δεν θέλουμε να πάρουμε κάτι από την δόξα ανθρώπων οι οποίοι έχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους. Δεν θα γράψουμε τίποτα περισσότερο. Τα έχουμε πει στον πρόεδρο κύριο Σωτηρίου όταν έπρεπε. Ευχόμαστε στην ομάδα τα καλύτερα.