Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 - Συναντήθηκε λέει ο γιατρός κ. Μαρκόπουλος με τους εκπροσώπους της εστίασης για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!! Συγνώμη δηλαδή, αλλά θα δώσει ο ίδιος λύσεις σ΄ αυτά τα προβλήματα και πότε; Μήπως όταν εκλεγεί περιφερειάρχης;; Δηλαδή ποτέ; Αυτές οι συναντήσεις διαφόρων υποψηφίων, είναι....για δημόσιες σχέσεις και για φωτογραφίες.

- Συναντήθηκε και ο Συμεών με το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ. Κι αυτός λέει πως έχει την λύση για την ΛΑΡΚΟ. Αλήθεια τι έκανε τόσα χρόνια που ήταν βουλευτής, που ήταν υπουργός και τα 5 τελευταία χρόνια που κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν έβαλαν σε τάξη την ΛΑΡΚΟ;;

- Αν ο κ. Παγώνης ο οποίος μαζί με τον κ. Καθαροσπόρη βγούνε μια μέρα και δώσουν στην δημοσιότητα τα έργα που ξεκίνησαν και τελείωσαν στα 5 χρόνια της θητείας τους και κάνει και η Βάκα στο τέλος της θητείας της, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2023, οι δύο κύριοι θα τρέχουν να κρυφτούν, αφού θα λένε μόνο τι πλήρωσαν για μελέτες κλπ, οι οποίες δεν ήταν και ολοκληρωμένες και η δήμαρχος πήγε τα πάντα από την αρχή.

- Η δική μας πρόταση είναι απλή και καθαρή. Να κατέβουν και ο Παγώνης και ο Καθαροσπόρης με δικό του ψηφοδέλτιο ο καθένας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, για να πάρουν μία ακόμη απάντηση από τους δημότες, αφού δεν κατάλαβαν την πρώτη.