Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα κρούσματα στην Εύβοια πήραν πάλι την ανηφόρα και ξεπέρασαν τα 500. Είπαμε πως ο Κορονοϊός με τον πόλεμο του Πούτιν δεν μπορούν να συνυπάρξουν, αλλά κάναμε λάθος. Αυτός ο κορονοϊός πάει με όλα και γι΄ αυτό πρέπει να προσέχουμε. Να προσέχουν κι αυτοί οι οποίοι άρχισαν τις συναντήσεις με θέμα τις ....εκλογές του 2023 για την αυτοδιοίκηση.

- Τι θέλαμε και γράψαμε για την υποψηφιότητα Παναγιώτη Τζαφέρου με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ; Υπήρξαν αντιδράσεις και θέλησαν να μας πούνε πως δεν είναι πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος!!!!!

- Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα. Είναι σαν να λέμε ότι έλεγε ο Αναγνωστάκης που δήλωνε πως δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Τον είχε πιστέψει κάποιος;;; Είναι σαν να λέμε εμείς πως δεν είμαστε ΝΔ. Θα μας πιστέψει κανείς;;;;;

- Φαγώθηκε η ραδιοφωνατζού η οποία καλά περνούσε με διάφορες συμβάσεις προφανώς ως ειδική σύμβουλος της τότε κυρίας προέδρου στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Έχει μια φαγούρα με τις λακκούβες στον Δήμο Χαλκιδέων. Πρώτα κατηγορούσε την δημοτική Αρχή για τις λακκούβες που υπήρχαν και δεν τις έκλειναν και τώρα κατηγορεί την δημοτική αρχή, επειδή τις έκλεισε Δευτέρα πρωί!!!!!!

- Μοιράζει πόνο ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής, ο οποίος κάνει την δουλειά του και είναι κοντά στους δημότες και όχι συνομιλητής των ραδιοφωνατζήδων οι οποίοι τώρα έχουν αγκαλιάσει τους ΣΥΡΙΖΑίους και το ΚΚΕ, επειδή γενικώς θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση.

- Προσπαθούν να ξεσηκώσουν και τον κόσμο του Ληλαντίου αναφερόμενοι πάλι στο θέμα του ΛΗΛΑ, αλλά ξέχασαν πως αυτός ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη στον Φάνη και στην Έλενα και ξέρει που θ΄ απευθυνθεί για ενημέρωση. Μπορεί να επιστρατεύθηκε και ο συνταξιούχος πλέον και φανατικός ΣΥΡΙΖΑίος Γιώργος, αλλά δεν έχει ούτε αυτός ακροατήριο και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γυρίσει τον ΛΗΛΑ προς το Βασιλικό και μακρυά από το σπίτι του!!!!!!

- Ο κύριος Γιώργος δεν βλέπει λέει παράνομα σπίτια δίπλα στον ΛΗΛΑ από την πλευρά του Μπουρτζίου!!!!! Γιώργο μήπως φοράς λάθος γυαλιά;;;