Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

....η άποψή μας

Θα γράψουμε την άποψή μας, γιατί έτσι μας αρέσει και γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ή να χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά κάποιων.
Είχαμε έναν διάλογο στο διαδίκτυο με έναν αναγνώστη και οφείλουμε να τον δημοσιοποιήσουμε και να γράψουμε την άποψή μας.
Έχουμε την Κυριακή δύο σημαντικούς αγώνες που μπορεί από αυτούς να κριθεί το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας.
 ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ 
στο οποίο σφυρίζουν οι ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜ.- ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ.- ΧΡΥΣΕΛΗΣ Γ.
και το ΚΥΜΗ -ΑΘΛ ΑΚΑΔ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στο οποίο σφυρίζουν οι ΝΤΟΒΟΛΗΣ Ι. -ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. -ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡ.
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και σ΄ αυτούς τους διαιτητές, αλλά θα κάνουμε ένα σχόλιο, αφού πρώτα σας αφήσουμε να διαβάσετε τον διάλογο που είχαμε με τον φίλο αναγνώστη.

Αναγνώστης: Το Μονόδρι προσπέρασε την Κύμη και είναι στην πρώτη θέση
και θέλει δυο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος./...
Στο παιχνίδι της Κυριακής που παίζει η Κύμη με την Ακαδημία Ερέτριας
Διαιτητής είναι ο Ντόβολης και βοηθός ο Ντούρας
(Ντόβολης  γιος του Βαγγέλη του Ντόβολη χρόνια προπονητής στην Κύμη και Ντούρας υποψήφιος με το Δημήτρη Θωμά)
Πιστεύω ότι ήταν λάθος επιλογή των δυο κυρίων

APOPSIGNOMI: Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει το ΜΟΝΟΔΡΙ. Εσείς είσθε μπροστά. Αν εσείς δεν χάσετε βαθμούς, ότι κι αν κάνει η ΚΥΜΗ, δεν έχει σημασία.  Έχεις δίκιο για τους ορισμούς. Πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα

Αναγνώστης: Έχετε πολύ δίκιο Έπρεπε ο πρόεδρος να το κοιτάξει αυτό
Ασχέτως που εμείς και όλοι  έχουμε υποχρέωση στον Δημήτρη Θωμά γιατί έχει κάνει πολλά για την περιοχή και για τον αθλητισμό.

apopsignomi: Αγαπητέ αναγνώστη, η άποψή μας είναι πως η διαιτησία θα είναι άψογη. Και ο Γιάννης Ντόβολης και ο Στράτος Ντούρας δεν έχουν κανέναν λόγο να σφυρίξουν υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας. Όσο για τον Δημήτρη Θωμά, σε καμία περίπτωση δεν θα έφτανε στο σημείο, να παρέμβει στους διαιτητές, για έναν αγώνα και ιδιαίτερα αυτής της κατηγορίας. Έχω την άποψη πως ποτέ δεν θα έφτανε σε σημείο να ζητήσει να διασυρθούν οι διαιτητές αυτοί για να πάρει η ομάδα της Κύμης 3 βαθμούς.
Στηρίζει τα παιδιά του ΑΟ ΚΥΜΗΣ και μπράβο του, αλλά θέλει με την αξία τους να προχωρήσουν.
Ίσως η επιτροπή διαιτησίας, δεν έπρεπε να ορίσει αυτούς τους διαιτητές, για να μην υπάρχουν ούτε καν δεύτερες σκέψεις, αλλά η σική μας άποψη είναι πως η διαιτησία θα τα πάει καλά.