Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας.
Συγχαρητήρια στον "παγκόσμιο Τεντόγλου" ο οποίος πέταξε στα 8,55 στο παγκόσμιο κλειστού στίβου και πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Μετά την ευρωπαϊκή νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη, ήρθε η παγκόσμια νίκη του Τεντόγλου και η ....Ελλάδα μας πετάει στα ουράνια. 

- Θα γίνει στολίδι το γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού μας είπανε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά αν θέλουμε λεπτομέρειες, θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Βασίλη Γουρνή, αφού ο δήμος έχει την ευθύνη του έργου, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και οι εργασίες είναι σε εξέλιξη.

- Αντιδήμαρχε κύριε Γουρνή, δεν θα σ΄ ενοχλήσουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά αν βρεις χρόνο θα θέλαμε ν΄ ακούσουμε πως όλα πάνε καλά με το γήπεδο Βασιλικού και πότε θα είναι έτοιμο. Για τον ΛΗΛΑ ρε γαμώτο......

- Καταιγίδα έργων στους δήμους της Εύβοιας και μπράβο στην κυβέρνηση που απαντά με έργα παντού, σ΄ αυτούς που κάνουν πως δεν βλέπουν τίποτα και το μόνο τους μέλημα είναι να ξαναδούνε τον Αλέξη πρωθυπουργό!!!!! Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμοι έχουν άψογη συνεργασία και οι δήμαρχοι τρίβουν τα χέρια τους, άσχετα με το που ανήκει κομματικά.

- Αναγνωστάκης και Μπατζελή προσπαθούν να ενώσουν δυνάμεις για να "χτυπήσουν" τον Φάνη. Έφτασαν σε σημείο να λένε καλά λόγια για τον Μαρκόπουλο, γιατί όπως λένε στόχος είναι να κόψουν ψήφους από τον Φάνη!!!! Μας κάνουν πλάκα ή έχασαν τελείως το μέτρο; Θέλουν να μας πούνε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει μια συνεργασία με υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;

- Κύριε Αναγνωστάκη, θέλετε να κάνουν κωλοτούμπες, όλοι οι τέως σύντροφοί σας στο ΠΑΣΟΚ;;;; Εμείς γελάμε μα τα καμώματά σας, αλλά με κάτι τέτοια, διαλύθηκε και η παράταξη του Γκλέτσου, ο οποίος πήρε αγκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!