Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Έρχονται αποκαλύψεις μόλις σκάσει ο Οκτώβριος και θα δούμε ποιοι θ΄ αντέξουν και θα παραμείνουν στις θέσεις τους, για να κάνουν και παρέλαση... Το θέμα δεν αφορά μόνο προπονητές, αλλά και δήθεν παράγοντες της πολιτικής και του ποδοσφαίρου. Λένε αυτοί που ξέρουν, πως οι δυσκολίες της καθημερινότητας, δίνουν το δικαίωμα σε κάποιους να παριστάνουν τους παράγοντες με φοβερό ...κεφάλαιο κοντά στο 500άρικο!!!!!

- Με αγάπη το γράφουμε. Τους προτείνουμε να καθίσουν στο σπιτάκι τους και να μην ταλαιπωρούν και άλλους. Εμείς το ξέρουμε το αποτέλεσμα. Κάποιοι θα φύγουν νύχτα από το ποδόσφαιρο, από την αυτοδιοίκηση και γενικότερα την πολιτική.

- Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο να γράψουμε, τότε σας λέμε πως ξέρετε καλά πως αυτό δεν έχει σημασία. Τι σημασία έχουν τα ονόματα; Οι πρακτικές που ακολουθούν όλες και όλοι για να βρεθούν σ΄ έναν χώρο είναι γνωστές και απλά προσπαθούν να κρυφτούν.

- Δεν ξέρετε για παράδειγμα πως κάποιος μπαίνει στο ΔΣ ενός αθλητικού σωματείου ή σε ένα πολιτιστικό σύλλογο ή σ΄ έναν σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για να περάσει υποψήφιος σε κάποιο ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό;;; Αν δεν το ξέρετε θα το διαπιστώσετε.