Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Έχουμε μία απορία και θα την εκφράσουμε. Γιατί δεν διαβάσαμε κάτι σχετικό με την συνάντηση δημοσιογράφων και των διοικούντων την ΕΠΣΕ; Όλα ήταν στην σφαίρα του απορρήτου; Μήπως οι φωτογραφίες δεν ήταν καλές; Μήπως οι διάλογοι δεν ήταν αυτοί που θα έπρεπε; Εμείς πάντως μάθαμε πως η συνάντηση πήγε καλά και στο τέλος όλοι χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν. Εμείς δεν ήμασταν εκεί, γιατί ο κ. Ρέτσας αυτές τις πρωτοβουλίες έπρεπε να τις αφήνει για την ...επιτροπή της ΕΠΣΕ που είναι αρμόδια για τα ΜΜΕ.

- Αυτό ήταν. Ο Διαμάντης Γεωργούλης πήρε στα χέρια του την "δημοσκόπηση" που τον φέρνει δεύτερο μια ανάσα πίσω από τον Καθαροσπόρη και αρχίζει να μαζεύει κόσμο για το ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων. Πιστεύουμε πως θα πρέπει να καλέσει τον κ. Παγώνη ο οποίος έχει πολύ χαμηλά ποσοστά και να του ζητήσει να έχουν κοινό ψηφοδέλτιο. Έτσι σύμφωνα με την δημοσκόπηση, την Α΄ Κυριακή θα είναι πρώτοι και για την Β΄ Κυριακή έχει ο Θεός.

- Ανησύχησαν κάποιοι επειδή δεν γράψαμε κάτι για τον προεκλογικό αγώνα της κυρίας Νικολάου. Κυρίες και κύριοι, περιμένουμε να δούμε αν αλλάξει την στρατηγική της. Αν την αλλάξει θα φτάσουμε μέχρι και να την στηρίξουμε. Πάντως η μέχρι τώρα στρατηγική την αδικεί και της έχει δημιουργήσει αντιπάθειες. Στο χέρι της πάντως είναι να αλλάξει το κλίμα. Μέχρι την Δευτέρα θα περιμένουμε να δούμε και θα επανέλθουμε.