Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι έγινε μάγκες; Έτσι θα το πάμε τώρα; Θα κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον μέχρι να γίνει το κακό για την ομάδα; Οι ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας είναι στην Α΄ Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών και αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς. Μπορεί να μην έχει στο μέλλον υπαλλήλους, αλλά θα έχει συνεργάτες. η ουσία είναι μία. Να συνεχίσει να υπάρχει ως ομάδα της Εύβοιας και να εκπροσωπεί την Χαλκίδα και ...γενικότερα την Εύβοια στο Πανελλήνιο.

- Το θέλουμε ή δεν το θέλουμε όλοι αυτό; Πρέπει ή δεν πρέπει να στηριχθεί η ομάδα αυτή; Ποιος μπορεί να την διαλύσει; Αυτός που το θέλει και νομίζει πως μπορεί, τον παρακαλούμε να σηκώσει το χεράκι του.

- Κύριοι την προσοχή σας παρακαλώ. Αυτή η ομάδα δεν είναι χθεσινή. Έχει χρόνια στην πιάτσα την ποδοσφαιρική και πέρασαν αρκετοί από το ΔΣ. Ο καθένας κάτι πρόσθεσε. Ας μην μηδενίζουμε τα πάντα και τους πάντες. Λάθη έκαναν όλοι και οι τέως και οι πρώην και οι νυν.

- Προσέξτε τώρα. Είναι άλλο η ομάδα να έχει ένα μπάτζετ 60-80.000 ευρώ και άλλο 180 - 200.000 ευρώ. Στόχους βάζουμε κι εμείς, αλλά όταν τα λεφτά τα βάζει άλλος, δεν θα πονέσουμε αν δεν πετύχουμε τους στόχους.

- Λένε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα το οποίο έχασε τα δύο τελευταία χρόνια. Ποια ομάδα άραγε; Ποια από τις δύο ομάδες άραγε, αφού φαίνεται πως υπάρχουν δύο ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας σε μία;

- Υπάρχει η ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας με πρόεδρο τον κ. Σωτηρίου και μία άλλη η οποία έχει όπως λένε κάποια δελτία κοριτσιών και ελέγχει την κατάσταση. Εμείς τι να πιστέψουμε τώρα; Εμείς δεν έχουμε επαφές, ούτε με την διοίκηση της ομάδας και τον κ. Σωτηρίου, ούτε και με την Εταιρεία η οποία έχει έδρα κάπου στην Βουλιαγμένης και προφανώς κάποια συνεργασία έχει με την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας.

- Σεβόμαστε και τον κύριο Σωτηρίου Στέφανο ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ομάδας και τον κ. Μπλέτσα Βαλάντη ο οποίος όπως λένε εκπροσωπεί την εταιρεία RASS. Τους καλούμε να σκεφτούν το συμφέρον της ομάδας και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.

- Πάντως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει κι αν κάποιος αποφασίσει να την διαλύσει, αναλαμβάνει την ευθύνη και θα υποστεί την κατακραυγή.