Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

.....φαπούλες

 - Πάμε πάλι από την αρχή, γιατί έχουμε την εντύπωση πως αρκετοί από τον χώρο της αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄ βαθμού έχουν ξεφύγει τελείως και δεν ξέρουν πότε πρέπει να σταματούν για να μην φτάνουν στην προσβολή προσώπων. Κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.  Το κυριότερο πάντως είναι το να αφήνεις υπονοούμενα για κάποιον και να έχεις την απαίτηση να μην σε οδηγήσει στην δικαιοσύνη, αφού όχι ....μόνο τον φωτογραφίζεις, αλλά λες φόρα παρτίδα και το όνομά του!!!!

- Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιος έχει το παραμικρό στοιχείο για τον οποιονδήποτε αυτοδιοικητικό, να το πάει στην δικαιοσύνη και αυτή είναι που θ΄ αποφασίσει για όλους και για όλα. Αν κάποιος ή κάποια της αυτοδιοίκησης έβαλε το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί και να απομακρυνθεί από την θέση της. 

- Είναι όμως βλακεία, το να βγαίνει δημόσια ένας που θέλει να γίνει δήμαρχος ή Περιφερειάρχης, να βγαίνει και να λέει διάφορα, χωρίς καν ένα στοιχείο, καλυπτόμενος πίσω από το "δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσουν"!!!! 

- Κύριοι σας έκρινε ο λαός και απλά δεν θέλετε να το πιστέψετε ακόμη. Τώρα δεν θα μπορέσετε να συμπληρώσετε ούτε ψηφοδέλτιο, γιατί σας γύρισαν την πλάτη και οι συνεργάτες σας. Τώρα για σας ισχύει το "ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται"....