Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Κρατάμε τον λόγο μας και χτυπήσαμε σιωπητήριο για λίγες μέρες και ελπίζουμε αυτό να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να βρει λύσεις και να μην δημιουργηθούν χειρότερα προβλήματα. Έχουμε μάθει να σεβόμαστε την προσπάθεια όλων και να μην παριστάνουμε τους μάγκες και δεν ξέουμε τι άλλο. Όταν διαπιστώνουμε πως έγιναν λάθη, αλλά υπάρχει διάθεση να διορθωθούν και η ομάδα να συνεχίσει ....στον δρόμο της, εμείς θα βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια και δεν θα σταθούμε απέναντι.

- Κάτι για το θέμα με τις ανεμογεννήτριες. Αλήθεια από πότε οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ενάντια στις ανεμογεννήτριες; Δεν κυβέρνησαν για σχεδόν 5 χρόνια την Ελλάδα; Ας μας δείξουν έναν δικό τους νόμο με τον οποίο απαγόρευσαν να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στην Εύβοια.

- Στα λόγια όλοι είναι επαναστάτες, αλλά τα λόγια δεν μετράνε.  Δεν είναι δυνατόν να τους ακούμε να ουρλιάζουν κατά των ανεμογεννητριών, για όλες τις περιοχές της Στερεάς, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι όταν κυβερνούσαν δεν απαγόρευσαν την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην Εύβοια με τον γνωστό τρόπο του ΣΥΡΙΖΑ. "ΜΕ ΈΝΑΝ ΝΌΜΟ ΚΑΙ ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ"!!!