Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 -  Καλή εβδομάδα να έχουμε με το καλό ν΄ αρχίσουν και τα τοπικά πρωταθλήματα, για να δούμε αν τελικά υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί ή όχι, αν υπάρχει το καλό κλίμα με τους προπονητές και τους παράγοντες και ποιοι ποδοσφαιριστές ακούνε τα όσα τους λέει ο προπονητής τους ή τον γράφουν κανονικά.  Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε πιεί τα ποτάκια του και ήταν σε κέφια, ακούσθηκε να λέει: "Ποιος είναι τελικά αυτός που πρέπει να ακούει τον..... άλλον; Όταν ο προπονητής παίρνει τα μισά από αυτά που παίρνω εγώ, ποιος είναι η φίρμα";;;;

- Δεν καταλάβαμε καθόλου καλά. Θα γίνουμε εμείς μαλάκες για να οικονομάνε και να το παίζουν παράγοντες άλλοι; Όχι κυρίες και κύριοι. Όλοι σας και μόνοι μας και θα δούμε ποιος θ΄ αντέξει. Θα είμαστε δίπλα σ΄ αυτούς που λένε αλήθειες και θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε. 'Οποιος πουλάει παραμύθι, θα εισπράξει παραμύθι. Το apopsignomi θα βγει μπροστά και θα κάνει την πρότασή του και την όποια συμφωνία δημόσια και όχι στα μουλωχτά.

- Στην ποδοσφαιρική περίοδο 2022 - 2023 το apopsignomi θα εκπροσωπήσει επιχειρήσεις και θα είναι χορηγός σε ομάδες που μας εμπιστεύθηκαν. Γιατί να το κρύψουμε; Κοντά στις 20.000 ερώ το μήνα θα είναι οι χορηγίες!!!! Αυτή η χορηγία θα ισχύει για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο, από Οκτώβριο μέχρι και τον Μάιο για το 2022 - 2023 και από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο για την περίοδο 2023 - 2024.