Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς συνεχίζουμε με το πρόβλημά μας, αλλά πάμε προς το καλύτερο, αφού τις δύο πρώτες μέρες όλα ήταν δύσκολα  Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε και αυτή την ίωση, γιατί πραγματικά όταν έχεις προβλήματα υγείας, δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς, δύσκολα μπορείς να επικοινωνείς για να έχεις πληροφόρηση και φυσικό είναι να μην έχεις διάθεση να μιλάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που ....επικοινώνησαν μαζί μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους με τους οποίους είχαμε και έχουμε μια αντιπαράθεση.

- Γράψαμε ιδιαίτερα αυτούς γιατί κάποιοι έχουν και χιούμορ. "Τηλεφωνήσαμε να σας ευχηθούμε περαστικά, γιατί θέλουμε τα σχόλιά σας, για να γινόμαστε καλύτεροι".

- Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε ένα τηλεφώνημα παράγοντα του ποδοσφαίρου. "Με κερδίσατε πολλές φορές και δεν θέλω να πάθετε κάτι τώρα, που πιστεύω πως θα σας κερδίσω. Θέλω να δω στο τέλος και αφού θα έχω πετύχει, τι θα γράψετε" Περαστικά σας!!!

- Οκ. Σας ευχαριστούμε, αλλά λυπούμαστε που το γράφουμε. Θα χάσετε και πάλι, γιατί απλά δεν ξεκινήσατε σωστά. Δεν γνωρίζουμε αν θα κένετε παρέλαση την 28η Οκτωβρίου, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν θα κάνετε πρωτοχρονιά στο πόστο σας.

- Καλό Σαββατοκύριακο